VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ili je nemir...
staro
  (#1 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
Ili je nemir... - 04.03.2008, 01:28

...ili je strast...
...ovu sam temu pokrenuo,nekada davno na nekom sajtu...elem...mislis da imas sve sto te ispunjava u zivotu...mislis da si srecan...ali...nesto te goni...dalje...ne da ti mira...igra u grudima...seche u stomaku...pobrkane misli...
...nikada nisam uspeo da saznam...
...btw...odmah se ogradjujem...da nisam bas "chist"...

...hell ain't a bad place to be...

Poruku je izmenio euridika, 04.03.2008 u 01:30. Razlog: slovce

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ili je nemir...
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 01:33

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ili je strast...
...ovu sam temu pokrenuo,nekada davno na nekom sajtu...elem...mislis da imas sve sto te ispunjava u zivotu...mislis da si srecan...ali...nesto te goni...dalje...ne da ti mira...igra u grudima...seche u stomaku...pobrkane misli...
Gde su ti koji misle da imaju sve? Ja ne mislim. Ali, isto tako, ne razumem baš šta si hteo da kažeš.
Gde te i kako tera to nešto, i kako je to vezano sa nemirom i strašću? U kakvim situacijama?

"....Ima tog ovdje isuviše ...."

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#3 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Godine: 38
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 01:34

...da umem da objasnim...ne bih ni otvarao temu...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 02:13

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ili je strast...
Pokušavali su već... kako ono ide: il' je đavo il' su mađije,il' je nešto jače od oboje...

A to da nisi čist znam,naročito kad si mi se neki dan požalio da ti je rikn'o bojler,tj. grejač od kamenca...

p.s. i ja sam jednom negde na nekoj temi rekao da što si stariji misli sve grešnije,a nemir sve veći... Jednom rečju GOTOV SI znam šta ti je ali neću da te ofiram...

staro
  (#5 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:20
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 22:09

Ima nešto u nama što uvek traži još, još... I kad imaš sve uvek bi još ono malčice što misliš da ti nedostaje za potpunu sreću... A kad si potpuno srećan onda izvlačiš iz sećanja neke trenutke sete i kao da prizivaš djavola... A djavo dodje čas posla... I opet u krug... Možda je stvar u tome da dokolica radja upravo takve "simptome"...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#6 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:19
Godine: 34
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 22:38

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Ima nešto u nama što uvek traži još, još... I kad imaš sve uvek bi još ono malčice što misliš da ti nedostaje za potpunu sreću...
Moj dragi kum je imao simptično objašnjenje za ovaj '' fenomen ''.
Kaže on: '' Ma, mi smo ti kao majmunčići, što više imamo, više ćemo da tražimo. Eto ja sada imam oličan mobilni, koji samo što ne usiasava po kući, ali već razmišljam, kako ću da kupim novi sa naprednijim funkcijama i ko zna sa čim sve još... '' ( verovatno će da mu usisava po kući )...
Nema ništa loše uvek tražiti više i bolje, pod uslovom da te to čini srećnim...

Kada pogledam muški deo porodice - srećna sam i zahvalna Bogu...
Kada sam u kontaktu sa prijateljima - srećna sam...
Kada sam na Forumu - srećna sam...

Citat:
A kad si potpuno srećan onda izvlačiš iz sećanja neke trenutke sete i kao da prizivaš djavola... A djavo dodje čas posla... I opet u krug... Možda je stvar u tome da dokolica radja upravo takve "simptome"...

E, vidiš, potpuno se prepuštam uživanju u sreći, bez razmišljanja ili opterećenja.
Posle nekoliko dana se desi nešto ružno, što me totalno izbaci iz koloseka...
Sve to dođe i prođe...

Dokolica , ako ne svi, onda većina problema potiče odatle... Dokolica je asocijacija za nešto negativno.

Ili je nemir, ili je strast...

Šta god da je... Bitno je da budi pozitivnu energiju u tebi, vama, nama, njima... ... da nas ne čine destruktivnim po sebe,
samim tim i po '' okoliš '' ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#7 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Godine: 46
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 22:47

I kada imamo sve, nedostaje taj osecaj "nemira" ili "strasti". Leptiri u stomaku. Ali taj je osecaj nepredvidiv, naidje spontano, bez najave i traje kratko. U prolazu se oceses o ruku nepoznatog prolaznika, pogledi vam se sretnu.... i tu je ta iskra, taj kontakt bez reci... i to je taj probudjeni leptir...

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
Odgovor: Ili je nemir... - 04.03.2008, 22:55

ako imamo sve, ne ostaje nam nista za cim bismo ceznuli..
treba nam samo onoliko da nas osecaj srece ispuni da ne budemo prazni usred svih stvari koje posedujemo

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Odgovor: Ili je nemir... - 05.03.2008, 09:42

Citat:
Ima nešto u nama što uvek traži još, još... I kad imaš sve uvek bi još ono malčice što misliš da ti nedostaje za potpunu sreću... A kad si potpuno srećan onda izvlačiš iz sećanja neke trenutke sete i kao da prizivaš djavola... A djavo dodje čas posla... I opet u krug... Možda je stvar u tome da dokolica radja upravo takve "simptome"...
Bas tako...Samo ne bih rekla da je dokolica glavni krivac...Mislim da nas nesto drugo pokrece...

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum