|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ili je nemir... |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: juče 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
Odgovor: Ili je nemir... -
06.10.2008, 00:45
Mislim da znam o kojim trenucima, i o kakvom osećaju je reč. To je baš ono kad ne znamo šta je u pitanju, a nešto unutra "radi".
Kada možemo da to definišemo, makar i otprilike, tada to i prestaje da bude baš TAJ osećaj. Ako je to nervoza zbog nerešenog problema, trema ili neka nesigurnost zbog događaja koji nam predstoje, žudnja za promenom bilo koje vrste, pa proradi u nama neki unutrašnji avanturizam... to su nemiri koje možemo i verbalno odrediti, ili ih svrstati u neki mentalni ili emotivni fajl sa konkretnim naslovom. Ali kad osetimo nemir, a pojima nemamo da li je to možda potisnuta frka zbog neplaćenog računa, da li je to najava neke velike potrebe ili akcije, ili nam se samo jede nešto slatko, pretpostavljam da smo na tragu onoga u čemu se o ovoj temi radi. ![]() Angus će me ispraviti ako grešim... ![]() |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
13.10.2008, 02:22
ima momenata koji su kao ovaj sad..
eto tako, uhvatio me je.. pa ne pusta... srecna sam.. a tu je.. retko kad me nemir uhvati a da se ovako osecam.. svi ti flesevi u mojoj glavi koji mi proparaju svest onda kad mislim da je nemir utihnuo.. vrati se sve.. stopostotan ucinak necega za sta sam mislila da je dobro, ispalo je lose.. pa dobro, jednom je moralo da se obije o glavu, ovako ili onako, ali znala sam da je tu i da ce doci sa naletom za kakav nisam ni znala da postoji u meni.. neverovatno na sta smo ponekad spremni i koliku snagu u sebi posedujemo a da nje nismo ni svesni.. "Nebo primi boju tvojih ociju.." znam da nemam sve, ma sta se tripujem, nemam skoro nista.. sem sebe.. srecna sam a nisam, plasi me nemir za koga znam razlog ali ga pravdam.. Citat:
mozda sam malo omasila temu, ali nisam znala gde sve ovo da popisem.. Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 12:08
Godine: 34
|
Citat:
![]() Nije moguće imati sve, baš u tom jednom momentu. Uvek će nešto malo da nam nedostaje, što je i ok, jer nam to daje, kako ti kažeš ''goriva'' za nove dane... Nova prijateljstva, ljubavi, nemira, strasti, osluškivanja, preispitivanja... Svega onoga što nazivamo životom. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: juče 22:58
Godine: 28
|
13.11.2008, 00:45
Uhvati me nekad za ruku i raspali svoj omiljeni akord... neocekivano se privuce,kad mislis da ga nema... A retki su ti dani... Zaskoci me i nepopusta,nemir za nekim boljim danima ,iluzijama i nadama... Vecito vaganje za i protiv, dusa puna istih,ali ne zbog promasenih ciljeva ili nadanja, vec iz razloga jer su nase duse protkane sitnim nemirima. Nekad svesnim,nekad nesvesnim... ![]() Jer covek u sustini i nije svestan svoje srece u tim trenucima dok mu se desava,jer uvek u njemu ima potisnutih nemira za necim vecim i boljim... Nemira zarad ideala. A kakve bi nase duse bile bez tih nemira,koje mozemo definisati i koje nemozemo... ![]() Skoro sam ubedjena da bi bile prazne,bez svetlosti bez izlaza. Ne bojim se nemira u meni,ni igre u grudima ![]() dokle god toga ima ja zivim... ![]() Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ili je nemir... |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Dino Merlin | Crazy Angel | Domaći spotovi i tekstovi | 103 | 27.04.2007 02:47 |