|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Radjanje, življenje, umiranje ? ? ? |
|
Odgovor: Radjanje, življenje, umiranje ? ? ? |
|
Odgovor: Radjanje zivljenje umiranje ? ? ? |
|
Smrt |
|
Odgovor: Smrt |
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Smrt -
24.03.2008, 16:09
Jedina sigurna stvar, koja će da me zadesi kad - tad...
![]() Nemam strah od svoje smrti, već od smrti bližnjih ( traume iz detinjstva )... Više me plaši da ću da se '' probudim '' u grobu, posle sahrane... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:38
Pol: Žensko
|
Odgovor: Smrt -
24.03.2008, 19:56
Smrt je valjda jedina izvesna stvar. Verujem u to kruženje energije u prirodi. Ne mogu baš da tvrdim iz koje energije nastaje ljudski život i u koju energiju se po smrti pretvara. A možda to i nije tako bitno.
Uvek sam se pitala da li se može napraviti jasna granica između želje za životom i straha od smrti. Gde prestaje jedno i nastavlja se drugo? Smrt je jedino izvesno u životu. I nemam strah od smrti, mislim da imam samo strah od nekvalitetnog života. I upravo zato se trudim da iskoristim svaki dan, svaki minut, svaki sat... Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|