VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koji je vaš ugao?
staro
  (#1 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Pol: Muško
Godine: 28
Koji je vaš ugao? - 15.02.2007, 05:22

Dali vaša profesija ili afiniteti utiču na definisanje pojmova oko vas?
Dakle, da li je vas pristup problemima uslovljen vašom profesionalnom orjentacijom?

Kada odgovarate na pitanje npr. sta je život, možete imati ekonomski, politički, umetnički, naučni ili neki drugi pristup? Koji je vaš pristup?

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koji je vaš ugao?
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 15.02.2007, 10:41

Analiticki-oduvek bio mada je i usko povezan sa mojim faxom..

Ulazni podaci,predkoncept,koncept,misljenje

Znaci analiziram pojam,dajem neku okvirnu sliku koja u obzir obicno uzima vise mogucnosti jer uvek ostavljam prostora za posmatranje stvari iz vise uglova...
Dalje u procesu izjasnjavanja razradjujem svaki od njih,nalazim uzrocno poslednicne veze mesju njima i na kraju dajem svoj konacni sud o necemu...
I taj sud obicno je primjesa svi aspekata a opet u sebi ima posebno naglasen izrazaj jednog od njih,zavisno sve o cemu je rec...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 15.02.2007, 17:10

ponekad mi se desi da nešto uspoređujem (ali nikad ništa ne definišem) sa nečim vezanim sa građevinom, npr. nešto što ima veze sa odgovornošću, ili ofrlje urađenim poslom...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 00:41
Godine: 26
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 15.02.2007, 17:50

Da se rukovodim svojom profesijom trebala bih da budem staticna i prihvatam stvari u vidjenom stanju,medjutim sa druge strane,a opet vezano za profesiju,analiziram datu situaciju do najsitnijih detalja i pokusavam da nadjem smisao,vodilju,da dokucim "sta je pisac hteo da kaze"...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#5 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 16.02.2007, 19:19

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Dakle, da li je vas pristup problemima uslovljen vašom profesionalnom orjentacijom?
Ne, nego je moja profesionalna orijentacija uslovljena mojim pristupom problemima. Čitavog života za mnom i ispred mene ide jedno veliko: "a što?" I sada sam tu, pokušavam da otkrijem što i kako...

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Odgovarate na pitanje npr. sta je život, možete imati ekonomski, politi?ki, umetni?ki, nau?ni ili neki drugi pristup? Koji je vaš pristup??
E tu već totalno menjam pristupe i uglove. Tu više nisam ono profesionalno ja, tu se prepliće mnogo različitih ja, u zavistnosti od pitanja, tada sam i umetnik i filozof i sve ono što nisam po definiciji (mada negde u podsvesti tinja želja da postanem, u drugom delu života možda...). Nekada, samo ponekda mi iskoči neka profesionalna fraza, ali najčešće kada se zezam ili kada hoću da zbunim protivnika.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#6 (permalink))
mehuric
Novi član
mehuric je na dobrom putu

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 07.08.2008 19:43
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 27.05.2007, 22:07

Moj pristup zivotu je i odredio moj profesionalni pravac,a to je igra..Zivot gledam kao igru u kojoj koncentracija ima presudnu ulogu-nekad gubis,a nekad dobijas ili mozda obratno

staro
  (#7 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 28.05.2007, 08:47

Moja profesija definitivno utice na definisanje stvari i pojmova...ne znam kad se to desilo niti kako ali sam primetila da je tako u nekim odredjenim situacijama...e sad ja se trudim da to ublazim koliko god mogu jer zivot nije ni crn ni beo, vec je siv...a i novcanica ima svoje lice i nalicje...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#8 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 28.05.2007, 08:53

sa vise profesija , mozdar bidne

staro
  (#9 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 06.08.2007, 20:36

Pokusavam da u svakoj prilici simetrala zbira uglova bude prav ugao.

Ako neko zastupa tup ugao onda ja moram ostar da bi zbir bio prav i obrnuto.
Narocito uveseljavam ljude kad na ostar ugao, dodam glup, pardon tup.

Ukoliko je pak rec o pravom uglu onda i ja zastupam prav ugao.
Samo jedna napomena:
Uglovi ne moraju da budu u istoj ravni.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#10 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.08.2008 20:38
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 07.08.2007, 14:34

из васионе, док не постанем превише нервозан да могу да сагледам, онда по правилу морам да пратим из туђих очију како бих што боље видео, селектујући сметње које које такав угао може да произведе, а понекада из потпуно мртвог угла некако се лакше види било какво светло.

Poruku je izmenio StOlA, 07.08.2007 u 14:39.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza