VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Tragovi iza nas ...
staro
  (#1 (permalink))
Vamp73
Početnik
Vamp73 će uskoro postati poznat član

Član od: 25.08.2008.
Poslednji login: 04.10.2008 03:45
Pol: Muško
Godine: 35
Tragovi iza nas ... - 01.09.2008, 05:42

Jeste li ostavili neki trag iza vas? Dali zelite da ostavite nesto iza vas? Jel to nesto u svakom ljudskom bicu da ostavi nesto iza sebe ... jednog dana kad vas vise ne bude bilo.

Mislim da je to u svakom od nas, da na neki nacin ostavimo deo sebe. Da jednostavno ne nestanete sa ovog sveta, da vas svi zaborave, izgube, obrisu sa ovog sveta. Kako je moguce ostaviti trag iza sebe? Umetnoscu bilo koje vrste, koju ce drugi da poseduju, gledaju, pamte jos dugo vremena. Mozda kroz vas posao imate priliku da ostavite vas trag. Uvek razmisljam kako bi bilo lepo da dizajniram neku zgradu, koja ce ostati iza mene bar 20, 30, 100 godina.

Mozda jedan od najvecih oblika ostavljanja tragova su nasa deca? Neko ko ce da nosi vase ime, krv, osobine, dusu ...

Sta mislite o ovome?

Poruku je izmenio Kalina, 01.09.2008 u 10:12. Razlog: Caps Lock

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Tragovi iza nas ...
staro
  (#2 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 12:52
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Tragovi iza nas ... - 01.09.2008, 21:17

Citat:
Vamp73 kaže: Pogledaj poruku
Jeste li ostavili neki trag iza vas? Dali zelite da ostavite nesto iza vas?
Posao kojim se bavim mi daje mogućnost da ostavim nešto iza sebe, nešto naizgled nevidljivo što će ostati zauvek ucrtano u ovim "mojim malim ljudima"

Tako da se iskreno nadam da jesam, ali budućnost će najbolje pokazati da li sam bio u pravu

Citat:
Mislim da je to u svakom od nas, da na neki nacin ostavimo deo sebe. Da jednostavno ne nestanete sa ovog sveta, da vas svi zaborave, izgube, obrisu sa ovog sveta. Kako je moguce ostaviti trag iza sebe?
Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.

Jednostavno, zar ne?

Citat:
Mozda jedan od najvecih oblika ostavljanja tragova su nasa deca? Neko ko ce da nosi vase ime, krv, osobine, dusu ...

Sta mislite o ovome?
Deca su najveći dar i vrhunac ljubavi između dve jedinke. Ona menjaju ljudske živote dajući im dublji smisao i svrhu

Ona će živeti kroz nas i mi kroz njih i tako u beskraj.... ... ala filozofiram

Nadam se da ću u budućnosti imati prilike da se na ličnom primeru (a ne samo na tuđim primerima) uverim u ovo što sam napisao.

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#3 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Tragovi iza nas ... - 01.09.2008, 21:21

Citat:
Vamp73 kaže: Pogledaj poruku

Sta mislite o ovome?
kazu da secanje prestaje na trecem kolenu....razmislimo malo o tome....videcemo da je to prokleto tacno.....
ostaju dalje samo vanredni umovi,ljudi s idejom.....bojim se da nisam jedna od njih....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#4 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Tragovi iza nas ... - 10.09.2008, 06:07

Iako celog svog zivota izbegavam gomilu, mislim da se u pesku vremena nasi tragovi najzad preplicu, i gube u nepreglednosti mase...

Delici nas svakako ostaju u deci nase dece, al ne prepoznatljivi.....Moji su daleki preci meni tek imena neka, i ne vidim da ce samnom biti drugacije, postacu tek ime a kasnije ni to...mozda i ostaje neki glas, neki eho nas u nasim potomcima ali sumljam da ce neke potonje generacije umeti da prepoznaju to kao delic nas, kao sto ni mi ne prepoznajemo nase...

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija > Tragovi iza nas ...