VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Misao dana
staro
  (#11 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Misao dana - 30.10.2007, 20:31

"Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."

Meša Selimović

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Godine: 32
Odgovor: Misao dana - 31.10.2007, 09:27

"Tajna sreće se sastoji u tome da posmatraš sva čuda ovoga sveta, ali da nikad ne zaboraviš ni na 'one dve kapi ulja u kašičici' ..."
Paulo Koeljo - Alhemičar

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#13 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 11:09
Godine: 28
Odgovor: Misao dana - 31.10.2007, 14:32

Naši životi uče nas o tome ko smo.
Salman Ruždi

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#14 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Godine: 32
Odgovor: Misao dana - 09.11.2007, 09:48

Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo.

Ivo Andrić

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#15 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 10:46
Godine: 31
Odgovor: Misao dana - 09.11.2007, 10:34

Bolje je drzati usta zatvorena i biti smatran za budalu, nego ih otvoriti i otkloniti svaku sumnju! - Abraham Linkoln

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#16 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Misao dana - 09.11.2007, 10:40

Kada sam bio mladji, mogao sam da se setim svega, desilo se to ili ne - Mark Twain

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#17 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 30
Odgovor: Misao dana - 09.11.2007, 16:21

"Čovek samo srcem dobro vidi, a bitno je i očima nevidljivo"

Antoine de Saint Exupéry

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#18 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Godine: 34
Odgovor: Misao dana - 11.11.2007, 23:39

• Nikad ne poželi bližnjemu svome ono što želiš sebi, jer vrlo je lako moguće da vam se ukusi bitno razlikuju
G.B.Shaw

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#19 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Misao dana - 12.11.2007, 10:55

Novac te oslobadja od radjenja stvari koje ne volish. A poshto ja ne volim da radim skoro sve, novac je zgodan. - Groucho Marx

~

Ja nikad ne nagadjam. Ogromna je greshka teoretizirati pre nego shto imamo podatke. Nesvesno, pojedinac pochinje da izvrtje chinjenice da bi odgovarale teoriji, umesto teorije da bi dgovarale chinjenicama. - Sir Arthur Conan Doyle

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#20 (permalink))
MamAna
Početnik
MamAna je na dobrom putu

Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Godine: 25
Odgovor: Misao dana - 12.11.2007, 17:42

"Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."

Meša Selimović

Obican zivot je jaci od mudrijih knjiga...

Odgovor