VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bogat siromah ili siromashan bogatash..!?
staro
  (#11 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 20:18
Pol: Žensko
Odgovor: Bogat siromah ili siromashan bogatash..!? - 26.10.2007, 12:39

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku

i sad me zanima... da li biste radje ziveli kao siromah, ispunjeni zadovoljstvom i potpunom srecom.. zadovoljni malim stvarima.. ziveli zivot punim plucima.. ili bi radje bili bogatash, kupovali sve sto mozete (ili bar pokusavali da kupite sto se kupiti da), a bili u principu nesretni (ili mozda ima nekog tko bi bio sretan u takvoj poziciji!?)
Uvek sam se trudila da šta god da radim, koji god cilj sebi da postavim, iza toga kao krajnji ishod stoji Zadovoljstvo i Sreća...
Zaista male stvari mogu da me učine srećnom, i mislim da se moja ambicioznost kreće u nekim granicama normale... Ne želim puno, želim dovoljno, ne patim za nečim nedostižnim...
Možda će se moje granice pomeriti onda kad postanem majka ...MIslim, verovatno će se pomeriti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Bogat siromah ili siromashan bogatash..!?
staro
  (#12 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 22:03
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Bogat siromah ili siromashan bogatash..!? - 26.10.2007, 12:46

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Uvek sam se trudila da šta god da radim, koji god cilj sebi da postavim, iza toga kao krajnji ishod stoji Zadovoljstvo i Sreća...
Zaista male stvari mogu da me učine srećnom, i mislim da se moja ambicioznost kreće u nekim granicama normale... Ne želim puno, želim dovoljno, ne patim za nečim nedostižnim...
Možda će se moje granice pomeriti onda kad postanem majka ...MIslim, verovatno će se pomeriti...
...ne verujem da ce ti se granice pomeriti,vec mislim da ce samo prioriteti biti drugachiji...
...sto se tice bogatstva...mislim da to nema mnogo veze sa kolichinom love...vec da je stvar u karakteru svakoga pojedinca...mnogo puta ste chuli izraz...lova ga je promenila...jeste,ali to je samo chuchalo u njemu i chekalo da izadje...ja lichno znam dosta ljudi koji su iz nemashtine uspeli da se vinu do solidne kinte...i ostali isti...
...srecu chine mali stvari...i u drugo me niko ne moze ubediti...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija > Bogat siromah ili siromashan bogatash..!?