|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koji je vaš ugao? |
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 10:58
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Koji je vaš ugao? -
06.09.2007, 21:49
Profesija,ni najmanje...najiskrenije,oko bas bitnih stvari,srce je bilo ono sto mi je odredjivalo izbor...ili stomak,sto bi rekla moja drugarica...u prevodu: ako ti srce zaigra na neku pojavu,idi ka njoj,a ako ti se na istu javlja mucnina u stomaku,bezi glavom bez obzira...prosto,jel' da
? |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 12:15
Pol: Žensko
Godine: 28
|
31.10.2007, 16:35
Moj ugao je analiza....
![]() Prvo dobro sagledam svoj ugao gledanja, pa se onda stavljam u sve druge uglove.....pa filozofiram o tome...dodajem i oduzimam.....pokusam da sagledam pravo luce i na kraju donesem stav....koji je podlozan promenama ako se i stvari o kojima imam stav menjaju....pa onda sve to ponovo izanaliziram i opet..... Inace nacin na koji moj mozak povezuje stvari je malko cudan...i drugaciji.... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:56
Godine: 42
|
31.10.2007, 16:43
Moj ugao je prav ugao ! Ponekad i zaobilazni s ledja a ulaz u suştinu iznenadan i duboko prodiruçi
![]() Tipiçno vojniçka logika ... jednostavno , iznenadno i uspeh je garantovan ! ![]() ![]() Zene dodjite na ustanak ! ![]()
|
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
|
23.03.2008, 11:14
Razgovaraju skija i tup ugao.
- Hajde da se skijamo.- kaze skija tupom uglu. - Necu. Hajde da se tupimo.- uzvrati tup ugao. (Minimax) |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Pol: Žensko
Godine: 34
|
23.03.2008, 14:04
Moj ugao - dvougao...
![]() Analitički, pre svega, iako posle opsežne analize, bližu okolinu počne da boli glava... ..zbog hiljadu zašto, hiljadu možda i na posletku hiljadu zato... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Koji je vaš ugao? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 300: Bitka kod Termopila | silvia | Film i pozorište | 26 | 30.06.2008 22:47 |
| Osma Sednica Pocetak Kraja Vojvodine | Bacanin | Politika | 13 | 11.10.2007 19:07 |
| Kako prepoznati internet zavisnika? | Lady S | Psihologija | 34 | 21.08.2007 06:45 |
| Mediji i moc govora | A6quattro | Televizija i ostali mediji | 2 | 03.04.2007 14:38 |
| Za sve domacine koji shalju chain mailove... | Bloo | Humor i zabava | 0 | 04.12.2006 04:08 |