VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li lažete sami sebe?
staro
  (#1 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Muško
Godine: 28
Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 03:19

Dali lažete sami sebe?

Da li vam je lakše da ličnu traumu suzbijete tako što ćete ignorisati realnost?
Da li vam je lakše da zažmurite na neke stvari?

Eufemizam u govoru često odaje ljudsku sklonost ka krivljenju stvarne slike, zarad psihofizičke koristi.
Ja lično poštujem, znanje, istinu i realnost, kakvi god da su. Smatram da suočavanje sa strahovima jača svest i priprema čoveka na staloženu reakciju u iznenadnim, a nelagodnim situacijama.

Smatram da covek moze da bude i realan i optimistican, i svestan i opusten.
Koji je vas stav?

Fight Club - Plane safety procedures

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dali lažete sami sebe?
staro
  (#2 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
Odgovor: Dali lažete sami sebe? - 06.02.2007, 12:55

Realan sam na prvom mestu, uglavnom i optimista. Ako se i nekad lažem to je najčešće: da će sutra biti bolje a znam da neće, I da nisam zaljubljen a znam da jesam.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Odgovor: Da li lažete sami sebe?
staro
  (#3 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:53
Pol: Žensko
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 16:57

Ne mozemo lagati sam sebi,pa jos i da verujemo svom lazu,znamo istinu

No me toques

staro
  (#4 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 18:34

Citat:
mariposa kaže: Pogledaj poruku
Ne mozemo lagati sam sebi,pa jos i da verujemo svom lazu,znamo istinu
Mislish znam likova kojima to ide odlično od ruke, tako umeju da se ubede u nešto da je to strašno, al' ade što lažu sebe, nego se trude da u to ubede i druge.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#5 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:53
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 18:47

Poznajem i ja takve,Sladoledzija,ali taj il je glup il je ne normalan,da se laze u redu,nije lepo,jer laz ne stize daleko,ali sam sebi i jos ubediti druge,ma to meni najveca glupost,tako samo pokaze kako moz biti glup,ja sebi ne mogu da lazem nikako,ja sam svesna,mogu samo sa nadom reci ma neka bit ce bolje i to nije laz,jedino nada,pa poznajem samu sebe pa znam kad lazem i da ti kazem istinu ko meni laze za mene taj nije vise ljudsko bice

No me toques

staro
  (#6 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Godine: 26
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 20:15

Ne lazem vec se ubedjujem i ohrabrujem za buduca iskusenja,pritom stojeci sa obe noge na zemlji.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#7 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 21:49
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 06.02.2007, 20:59

Ne često, ali ima situacija kada lažem sebe. Uglavnom je to onda kada sam preslaba da nešto presečem, pa nalazim sijaset izgovora. U svakom slučaju, nije često, ne traje dugo, a istina uvek opali žešće nego što se nadaš.
Znam one koji pet puta ciljno i svesno izgovorenu laž jednostavno u ponavljanju prihvate za istinu. I toga se grozim.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: juče 20:58
Godine: 24
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 08.02.2007, 21:12

Nikad nisam lago druge a kamoli sebe

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#9 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 57
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 13.02.2007, 20:07

A zasto bih. kad znam da cu sam sebe uhvatiti u lazi. Ali masta je nesto sto je po meni nuzno, pa u okviru mastanja, nije lose pustiti neku malu lazu, pa jos lepu, makar uvece da bi lepse zaspali.

staro
  (#10 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 02.07.2008 14:40
Godine: 41
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 13.07.2007, 11:12

Ne se zalazujem sa nicim i ne lazem sebe posto ako vec budem vjerovala u svoje lazi zalutacu negde kad povrataka nemaSaucavam se sa svakim situcijom koliko da je bolna svaki dan nose svoju srecu pa ponekad i tugu.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza