VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li lažete sami sebe?
staro
  (#11 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 13.07.2007, 12:12

Pokušavam...ranije mi je sasvim dobro išlo, sad sam se već malo navikao...znam s kim imam posla, pa provalim kad god pokušam neku sitnu laž da sebi podvalim...Nije to nikad nešto strašno..uglavnom je to bilo nešto tipa "E, danas neću misliti o njoj...i tačka"...

Sve manje lažem sebe...sve više me lažu drugi...tako da je balans ostao...a to je jedino važno...u svakom slučaju, bolje da me lažu drugi nego sam sebe...samo još fali i u sebe da se razočaram

Tu i tamo malo dodatno ulepšam sebi život...gde mogu..."pojačam aplauze, utišan zvižduke...baš me briga"...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:32
Pol: Žensko
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 14.07.2007, 02:02

Lazem sebe da cu sjutra sigurno nauciti sve iz (dosdnog) clanka koji moram da procitam

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#13 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Godine: 30
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 14.07.2007, 02:09

evo upravo si lazem da sam ostala duze na poslu da zavrsim neke stvari. zapravo mi je to izgovor da budem malo sama ...

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#14 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 14:49
Godine: 28
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 01.11.2007, 14:09

Ponekada mi se desi da nesto ne zelim sebi odmah da priznam ....kao da ono sto jeste nije ....obicno to kratko traje....
brzo sve iskristalisem i iskrena sam sama prema sebi....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#15 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 01.11.2007, 14:38

Ne lazem sebe... Nema svrhe. Realna sam, i prihvatam stvari takve kakve jesu, i pokusavam da ih popravim. Radije bih se suocila sa onim sto mi se desava, nego da zivim u lazi.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#16 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 21:03
Godine: 20
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 07.11.2007, 00:36

pokusala sam jednom...mislila sam da cu tako lakse preboleti neke stvari ali na podsvest ne mogu da uticem, jer kad zaspim maske padaju i san mi pokazuje sta se krije u mom srcu...nema svrhe lagati samog sebe...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#17 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 32
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 09.11.2007, 10:12

Najlakše je sebe lagati..da...da...najlakše je!Bilo je perioda u životu kad sam lagala samu sebe i uverala sebe u sve samo ne u istinu,moj ponos me koštao mnogo toga...po nekad je to u redu,olakšaš sebi malo,ali kad tad istina potraži način da izadje na videlo.
Treba stisnuti zube i reci onako jeste i prihvatiti sebe takvim kakvi jeste.Teško je suočiti se sam sa sobom,ali život je borba,zar ne,a u svakoj borbi ima i poraza i pobeda ...treba umeti izaci u susret sudbini tj.samom sebi,laganjem sebe ispada da se borite sami protiv sebe,ja protiv ja....ali na postolju ima mesta samo za jednog pobednika

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#18 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 09.11.2007, 10:36

Kao shto Sladoledzija lepo reche, lazhem samog sebe uglavnom sitnicama... Kad sam sam, "lazhem" sebe, da tje sutra ipak biti bolje (iako sam vrlo skeptichan po tom pitanju), da se nisam zaljubio (kad ustvari jesam), da netju da mislim na nju (a iz glave mi ne izlazi), i slichne sitne lagarije... Shto se drugih, vetjih (a mozhda i bitnijih, ne znam) stvari tiche, tu se trudim da budem realan, i da sagledam sliku sa svake strane...

Mislim da je laganje kontraproduktivno, i da gledano na duge staze, mozhe doneti samo negativne posledice... Sem ako niste smeshteni u Kovinu ili nekoj drugoj mentalnoj instituciji, gde onda laganje sebe da u stvari niste tamo, mozhe i da pomogne

U svakom sluchaju, kako vreme prolazi, i kako se godine gomilaju za mnom, sve vishe uspevam da ne lazhem samog sebe... A druge? Eh... Njih ne volim da lazhem... Previshe energije zahteva laganje, a ja sam lenshtina... Ja kazhem kako je, pa shta bude, jbg...

U drushtvu (zavisi od drushtva), mogu da delujem prilichno pesimistichno, kad u stvari to i nisam, jer samo navodim realno stanje, koje se uglavnom ljudima ne svidja (lazhu sami sebe?), i onda ispadne da sam negativan... A ja samo rekao kakvo je stanje...

No-no lagati sebe...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#19 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 09.11.2007, 11:25

Da, ipak sam ja čovjek od krvi i mesa i ako će mi u pojedinim slučajevima biti tako bolje, lagat ću si..

staro
  (#20 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 22:14
Godine: 34
Odgovor: Da li lažete sami sebe? - 09.11.2007, 15:30

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Ne lazem sebe... Nema svrhe. Realna sam, i prihvatam stvari takve kakve jesu, i pokusavam da ih popravim. Radije bih se suocila sa onim sto mi se desava, nego da zivim u lazi.

Slažem se.

When life hands you lemons, ask for tequila and salt