|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Neverni Toma... ili... |
|
Odgovor: Neverni Toma...ili... |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Neverni Toma...ili... -
23.06.2007, 03:40
Poshto ljudima uvek poverujem na prvu ( jer polazim od sebe, pa rachunam da ja netju da lazem) onda obichno napravim greshku.....
Na moj urodjeni pozitivni instikt, iskrenost i naivnost, lazi dodju kao shok i uvreda. Sad se zaista trudim da ne poverujem ljudima kad mi neshto kazu, jer se ispostavi da uglavnom lazu. posle svih loshih iskustava koje sam imala, svih skotova koje sam u zivotu imala prilike da upoznam, chudime da ne zazirem od ljudi.... mada sam ih par meseci bash iz tih razloga u potpunosti izbegavala. nisam uopshte vishe mogla da podnesem pomisao da tju sa neki da razgovaram, a da tje taj pokushati neshto da me slaze... sve mi se smuchilo. sad se trudim da uopshte ne chujem ljude, lakshe mi je tako.... neka raddi shta ko hotje, na njegovu dushu greh. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
|
Odgovor: Neverni Toma...ili... -
06.08.2007, 20:24
Sve "istine" koje mi se serviraju smestam u memoriju takvu kakva jete. I nastojim da budem konstruktivan u obrazlaganju te "istine". Pa je polako protisnem kroz sve cinjenice koje imam i poput puzlem pokusam da je uklopim. Ako se donekle uklopi onda je OK, ako ne onda komentarisem. Ukoliko nisam upucen u taj segment, tj. ako u mojoj memoriji na toj poziciji nema podataka, stavljam je tamo neka ceka. Doci ce dan kad cu je ili potvrditi ili ukrstanjem sa drugim podacima odbaciti.
Inace, podatke ma kako apsurdni bili, ne odbacujem olako i ne osudjujem na prvu.
|
|
|
|
Odgovor: Neverni Toma... ili... |
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Neverni Toma... ili... -
10.09.2007, 22:10
ја сам скептик до сржи. некада ме је, давно, једна мени драга женска особа сврстала у нихилисте. ваљда сам јој тако изгледао...
много тога ја не прихватам. и нису то предрасуде. најпре ја то лепо осмотрим па се малко измакнем даље и закључим да је у питању само опсена, варка и произвољност. у већини случајева, у огромној већини. овако сад све ово звучу испразно због тога што не конкретизујем ствари. али, верујте ми на реч- будите опрезни и не прихватајте ствари здраво за готово. уф, обожавам ја да полемишем са оним "правим верницима", онима који bi hteli da razumeju ono u šta veruju, онима који би da poveruju u ono što razumeju с ветром уз лице |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Neverni Toma... ili... |