VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Cinema club
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Pol: Muško
Godine: 27
Cinema club - 20.03.2006, 19:55

Odgledali ste dobar, los, ma bilo kakav film! Ovo je pravo mjesto da vase iskustvo podjelite sa nama

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Cinema club
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Odgovor: Cinema club - 21.03.2006, 17:52

e zadnje sto sam gledala u bioskopu je onaj novi Pink Panter..
ja misl'a bice smeha do suza.. kad ono shipak.. napricali svasta dobrog o njemu.. a ispostavilo se da je daleko od vrhunske zabave..

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 21.03.2006, 18:59

Jutros se budim i imas sta da vidis, snjezina zatrpala do grla. Meni to tako tesko palo jer sam odma znao da nema skole, jadan ja
Vrnem se u topli zagrljaj svog krevetica i bacim "Fight Club" da ga odgledam jos jednom.... film je strava, pogledati pod obavezno ako jos ima neko da ga nije vidio

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
swba

Odgovor: Cinema club - 04.04.2006, 07:58

Mala trola puna kontrolora,
odlicna parodija na Vidimo se u citulji

staro
  (#5 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Odgovor: Cinema club - 05.04.2006, 00:53

Nemojte trositi vrijeme na Elizabthtown ako ga niste odgledali

Bzzze je

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#6 (permalink))
Panta Ray
Početnik
Panta Ray će uskoro postati poznat član

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Godine: 30
Odgovor: Cinema club - 10.04.2006, 19:20

Pa nedavno sam nabavio nekih dvanaest japanskih filmova i jedan korejski. I taman sam pomislio da su Korejci mnogo perverzniji i bolesniji od Japanaca morali su da me demantuju. Gledao sam Ichi (jedan ili slobodnije prevedeno br. jedan), neverovatna budalaština koja nezavređuje nimalo pažnje. Navodno film je rađen po mangi ali to nema nikakve veze. Očaj živi.

staro
  (#7 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Cinema club - 12.04.2006, 16:41

Skvovatis mi poslala Actually, upravo sam ga odgledala. Sta da kazem, film je jednostavno.... predivan

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#8 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Odgovor: Cinema club - 13.04.2006, 03:46

Zadnje sto sam odgledao je King Kong i molim sve clanove da svoje dragoceno vreme ne utrose na ovu budalastinu

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 22.04.2006, 18:31

Ponovo odgledam onaj Unleashed (ili Danny the dog), sa dodjem-prebijem sve-odem Jet Li-jem , Morgan Frimenom i Bob Hoskinsom. Zanimljivo je da je u scenariju učestvovao i Luc Besson Film mi se baš dopao i zato ga odgledah ponovo. Malo je brutalniji zbog tih tuča, ali su scene perfektno odradjene. Anyway, Li mi je bio jako simpatičan i pokazao da ume malo i da glumi a ne samo da leši.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
swba

Odgovor: Cinema club - 22.04.2006, 19:00

sinoc odgledah "Pogled sa Ajfelovog tornja", nisam jos sabrao utiske u potpunosti jer sam ga gledao napola otovrenih ociju... zadrzao mi je paznju ali nesto tu hvali dal' losa gluma ili sta vec

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu