VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#61 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 03.08.2006, 15:29

Sinoc je isao filmic "Cokolada" ... sta reci-odusevljena sam!Mozda najbolji 'drugaciji, sladak, neobican, pitoreskni' film posle Amelie ... ne znam, mene odusevljavaju lepi prostori, kreativni ljudi ... plus izuzetna Zilijet Binos u kombinaciji sam Depom...odlican je!A da ne kazem koliko sam se suzdzavala da ne uzmem nista da hasam .. sve pohvale za scenario.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Odgovor: Cinema club - 06.08.2006, 01:31

Upravo sam odgledala film "Gradska kuca" ... odlican je.Cula sam i ranije sve najbolje o njemu, ali, eto igrom slucaja, tek sad stigoh da ga pogledam.Preporuka.

staro
  (#63 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Odgovor: Cinema club - 14.08.2006, 19:50

Citat:
SQUAW kaže:
Sinoc odgledam INSIDE MAN sa Denzel Washingtonom, Clive Owenom, Jodie Foster, Christopher Plummerom itd u gl. ulogama, jednu fantastičnu pljačku banke ( a šta bi drugo Spike Lee i napravio do nešto odlično ), koja mi je dobro držala pažnju pre svega zbog dobrog tripa pljačkaša sa Owenom na čelu Preporučujem
odgledah sinoc i nemam sta dodati... odlican film

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#64 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 07:10
Odgovor: Cinema club - 19.08.2006, 03:45

Ja sinoc odgledah

Jesen stize dunjo moja

Film mi se mnogo dopao . Posto sam cula razne kritike da je film los, nisam mnogo ocekivala od fima pa sam sada prijatno iznenadjena

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#65 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
Odgovor: Cinema club - 21.08.2006, 17:42

Meksicki film "Lucia, Lucia" ... zanimljiva prica, likovi, emocije...

staro
  (#66 (permalink))
Sonja
Poznata faca

Odgovor: Cinema club - 28.08.2006, 01:31

Odgledala sam veceras dva filma ..

"Just Cause", fenomelan triler sa Son Konerijem i Lorens Fisburnom .. odlicna prica, preokret .. preporuka.

"The Virgin Suicides" koji je definitivno jedan od onih filmova koji su ostavili jak utisak na mene i koje necu skoro zaboraviti .. tezak film, napravljen po romanu, rezila Sofija Kopola .. takodje preporuka.

staro
  (#67 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Cinema club - 28.08.2006, 16:28

Evo ja sam bas pre neki dan gledao bosanski film Nebo iznad krajolika.....
sta da vam kazem
radnja je ........ ma skoro i da je nema .........
ali smejace te se sigurno ( chemu , kako ko )

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#68 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Cinema club - 28.08.2006, 23:55

Ja sam vec duuugo navucen na Fear and Loathing in Las Vegas, pa tako svaki dan bocnem u playeru po koju scenu, ko nije neka obavezno pogleda...

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#69 (permalink))
astrica
Novi član
astrica je na dobrom putu

Član od: 22.08.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 20:29
Godine: 26
Odgovor: Cinema club - 29.08.2006, 01:41

Gledala sam "Lady in the Water" i moram da priznam da je ocajan film, nema radnju i totalni je smor....bas sam mislila da ce biti super kad ono teski smor

Zene umeju da odglume orgazme. Zato muskarci znaju da odglume ceo brak

staro
  (#70 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Odgovor: Cinema club - 29.08.2006, 07:23

Meni su u poslednje vreme svi ti horor filmovi koji izlaze enormonom brzinom zesci smor. Nisam pogledao Lady in the Water, a planirao sam, a cini mi se posle tvog komentara da i necu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 2 (1 članova i 1 gostiju)
believer
Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da prilo&