VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#51 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:52
Pol: Žensko
Odgovor: Cinema club - 19.07.2006, 05:56

Citat:
Captain Jack kaže:
Odgledao sam Karaulu...dobar je...ima dobrih fora mada je onaj kraj malo mucan i jeftin,mogli su ga zavrsiti inteligentnije
slazem se.. i ja sam ga bas nedavno gledala.. nije losh.. samo je kraj mogao da bude puno bolji..

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Cinema club - 21.07.2006, 19:38

ja sam neki dan gledala "iron jawed angels" sa hilary swank, anjelicom huston i juliom ormond. film je fantastican, radnja se desava u americi pocetkom proslog vijeka i prica je o zenama koje se bore da dobiju pravo glasa, a samim time i sva ostala politicka prava.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#53 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Odgovor: Cinema club - 24.07.2006, 05:41

Preporucujem film - From Hell. To je triler, koji govori o ubistvima Dzeka Trbosjeka.
Posto se i dan danas se ne zna ko je bio Dzek Trbosjek, film daje moguci indentitetr ubice.

U filmu glumi uvijek odlicni Johnny Depp. A film su rezirali braca Hughes.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#54 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Cinema club - 26.07.2006, 15:18

ja sam po drugi put odgledala "bal monstruma" , i naravno opet sam se odusevila. medjutim, ono sto mi je malkice promaklo za prvo gledanje je mala, ali ne manje bitna uloga puff daddy-a a.k.a sean combs-a, ciji i nisam bas neki muzicki fan, ali je covijek ovom ulogom dokazao da zna i da glumi. svakako, prijatno iznenadjenje...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#55 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:52
Odgovor: Cinema club - 29.07.2006, 07:53

gledala sam Clerks II

odlicaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
mislila sam da cu se razocarati u drugi deo, ali izgleda da Mister Smith nije izgubio onu svoju carobnu nit.. ljubitelji njegovih filmova obavezno da pogledaju drugi deo ove izvrsne komedije!

moomoo meee juuooo

staro
  (#56 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Odgovor: Cinema club - 29.07.2006, 20:58

Odgledala sam Munich.

Zanimljiv film...politicki triler... i kao i uvijek u Spilberg-ovim filmovima - emotivan...
vrijedi ga pogledati

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Poruku je izmenio irnik, 29.07.2006 u 21:04.

staro
  (#57 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 01.08.2006, 07:30

Failure to launch ne preporucujem.. jedino ako bas ne znate sta da radite od dosade onda ga slobodno ubacite u vas player i upropastite sebi dan do daske...
joj sto ne poslusah Irenu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#58 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Cinema club - 01.08.2006, 14:03

Pre neki dan pogledah "Igru". Genijalan film, obavezno pogledati. Michael Douglas u glavnoj ulozi

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#59 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 01.08.2006, 22:16

Marci X ... nije los filmic, ako nista, ono zbog Lise Kudrow i onog simpaticnog Damona Wayansa ... hajlajt filma je Lisa koja repuje "Power in my Purse" ... extra

staro
  (#60 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Godine: 22
Odgovor: Cinema club - 02.08.2006, 00:14

Citat:
Sonja kaže:
Marci X ... nije los filmic, ako nista, ono zbog Lise Kudrow i onog simpaticnog Damona Wayansa ... hajlajt filma je Lisa koja repuje "Power in my Purse" ... extra
To je poslednji film koji sam gledala, stvarno je super, humor zivi