VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#411 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 19:52
Pol: Muško
Odgovor: Cinema club - 03.07.2008, 08:58

Ovo mogu da gledam u bilo koje vreme.Dustin Hoffman je izmisljen za ovu ulogu,a i arogantnijeg brata od Toma nije mogao da dobije.

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#412 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 03.07.2008, 11:38

4 luni, 3 saptamâni si 2 zile - 4 months, 3 weeks and 2 days (2007)

Mislim da sam prvi put u životu gledala rumunski film. Ovaj je napravljen mnogo dobro, toliko realan da može te stavi u ulogu Otilije. Rumunija 1985te mislim, zlatno doba komunizma i vladavine Čaušeskua, abortus zabranjen, pa se devojke sređuju po hotelima ilegalno. Preporučujem. Malo je težak za svariti.

The darjeeling limited (2007)

E ismejah se na par mesta dobro Tri brata koja se nisu videla godinu dana kreću na duhovno putovanje (al' sa 11 LViton kofera ) po Indiji vozom kako bi se videli sa majkom i vezali specijalno. Film je i smešan i tužan i glup i opaljen i odličan i dosadan i zabavan i nema šta nije, al' je mnogo interesantan Lepe boje, kadrovi i momenti.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#413 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 05.07.2008, 11:15

The half life of Timofey Berezin - Pu-239 (2006)

Drama, mož' da se pogleda
Timofey Berezin, zaposlen u nuklearci biva izložen većoj dozi radijacije. Znajući da umire krade plutonijum iz fabrike kako bi ga prodao na crnom tržištu i tako svojoj porodici obezbedio nekakvu egzistenciju. Krimosi su posebna priča

staro
  (#414 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 08.07.2008, 15:10

Pathology ( 2008 )

Grupa studenata medicine se igra na klinici ubijajući ljude. Cilj igre je osmisliti perfektno ubistvo, a kolege su tu da pogađaju kako i od čega je čovek zapravo umro.
Zabavno i zanimljivo, ali neozbiljno. A tema je dobra. Može da se pogleda

Četvrti čovek (2007)

Da li je problem što ovaj politički triler pripada našoj kinematografiji ili bi mi bio prosečan i da je sa nekog drugog podneblja, ne znam... ali ništa naročito. Kao da su glumili na silu. A možda mi se nije dopao i zato što ne mogu ni sa jednim drugim domaćim da ga uporedim ili ne znam sa kojim
Transformacija nikakva. To je uglavnom nešto što me najviše nervira kod domaćeg filma. Svi su bre u svakom filmu isti. Čak i Radoslav Milenković nije odbacio ništa od Ratka iz "Vratiće se rode"

staro
  (#415 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Cinema club - 08.07.2008, 17:11

Wall-E

odgledala sam sinoc ovaj cratni i mogu reci da me odushevio stvarno je crtani odlichan i dobiva chistu desetku sa moje strane u isto vreme je i smeshan, i tuzhan, i zabavan, i malo skeri, jer sve upucuje da smo krenuli upravo tim putem da nasha zemlja bude nenaseljena

u svakom sluchaju, ne smete da ga propustite

moomoo meee juuooo

staro
  (#416 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 18.07.2008, 07:29

film o 5 parova sa razlicitom pricom u pozadini te njihov put do kreveta
izgleda da se iz druagrstva radja najludji sex ever

po pronalasku omiljenog fast food restorana odlucili su da krenu za Amsterdam... no zavrsise u Gvantanamu... mislim da je malo aspekata americkog drustva ostalo a da nije dotaknuto u filmu... ironicno narafski
pogledajte, mene su nasmijali do suza

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#417 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:01
Godine: 29
Odgovor: Cinema club - 18.07.2008, 13:19

THE GREAT DEBATERS, 2007

When the nation was in need, he inspired them to give us hope.

Zanimljiva drama inspirisana istinitom pričom. Malo je reći da je film extra, pogledajte ga, nećete se pokajati

The great debaters

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#418 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 18.07.2008, 14:20

Vantage point ( 2008 )

Atentat na predsednika. Nije loša triler/akcija Brz film, ima dosta ponavljanja ali zanimljivo urađen.

staro
  (#419 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 23.07.2008, 18:17

Amen (2002)

Do skoro nisam znala da je Urlich Muhe umro od raka pre godinu dana (The lives of others). Odličan glumac. Ovo je istinita priča o naci oficiru, naučniku (http://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Gerstein) koji je na sve načine pokušavao da obavesti katoličku vrhušku u Nemačkoj i samog Papu o stradanjima Jevreja u logorima, onome što je imao prilike videti i da ih ubedi da te zločine osude. Interesantan film o odnosima Nemačke i Vatikana

staro
  (#420 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja