VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#401 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 21:43
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Cinema club - 21.06.2008, 12:39

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
I da ne zaboravim:

Love in the time of Cholera (2007)

MLogo lep film, preporuka Napravih baricu na jastuku, a nisam ni primetila.
Stvarno ću da uhvatim i da gledam sve što sam sa Bardemom propustila videti. Svaki put me oduševi.

Uze mi rech(i) iz usta...shto nije rpvi put, a svakako ni poslednji ...

Into the wild.

Juche sam ga gledao, najtoplije preporuchujem.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#402 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:05
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Cinema club - 22.06.2008, 21:09

THE BUCKET LIST, 2007.

Citat:
Korporacijski milijarder (Jack Nicholson) i mehaničar iz radničke klase (Morgan Freeman) su udaljeni svetovima. Međutim, sudbina ukršta njihove puteve kada im dodeljuje zajedničku bolničku sobu i oni otkrivaju da imaju dve zajedničke stvari: želju da provedu preostalo vreme radeći stvari koje su oduvek želeli i neshvatljivu potrebu da se suoče sa onim što jesu. Zajedno, oni kreću na putovanje života, sprijateljujući se pritom i učeći da žive punim plućima.
Dobar filmić, preporučujem ga

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#403 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: Cinema club - 23.06.2008, 01:07

The Bucket list...Squaw je napisala dobar komentar i ja samo da dodam da me nervira kada naletim na "amaterski" snimljene scene, pogotovo kad u filmu igraju odlicni glumci.
Moze da se gleda, Dzek Nikolson ima dobrih odvala.
Eastern promises...nije los, hvala Papku na preporuci.
Dalje...Jumper...njesra. Ne preporucujem.
The Spiderwick...zanimljiv, nekoliko napetih scena, nisam ocekivala pa su mi se malko oznojali dlanoviPreporucujem.

Filmovi -ni tu ni tamo:Indiana Jones 4..razocarala sam se. PS I love you...'nako...limunadica.
I na kraju Kung fu panda...i to kung fu panda koja se ludo zabavlja Obavezno pogledajte, ja sam se bas lepo nasmejala.

Veceras cu pogledati Love in the time of Cholera

staro
  (#404 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 23.06.2008, 22:31

MEET THE SPARTANS, 2008.

Skoro nisam pogledala ovako dobru smešnu (kažem smešnu, jer ove komedije u poslednje vreme uopšte ne liče na iste) komediju, ima zanimljivih odvala preporučujem

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#405 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 24.06.2008, 07:51

21

Inspiracija za film je bio cuveni MIT Blackjack Team... studenti ovog prestiznog univerziteta pod vodjstvom jednog profesora (Kevin Spacey), ulaze u stos ovoj popularnoj igri... cuvenim brojanjem karata peljese kazina sirom Vegasa... e dalje pogledajte sami
zanimljiv film, na trenutke malo smara al moze se istrpi

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#406 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Odgovor: Cinema club - 29.06.2008, 21:26

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Green Street Hooligans

kad sam vidio glumacku postavku, tj kad vidjeh Elijaha aka Frodu kao huligana reko ovo ima da bude promasaj. No mali je izvukao ulogu dobro. Film o fudbalskim fanovima, njihovoj pivrzenosti klubu za koji navijaju i naravno ono sto je mene kupilo njihova privrzenost drugovima. Poruka slicna prethodnoj, ljudsko bezumlje i nistavilo podjela.
...mnogo dobar film
...davno nisam pogledala film koji ne samo da drži pažnju od početka do kraja nego sam izgubila osećaj za vreme...
...osim privrženosti klubu i drugovima postoji i priča o privrženosti porodici i potrebi da se pripada nečemu...
..oduševljena sam...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#407 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Cinema club - 29.06.2008, 22:55

HOW SHE MOVE, 2008

Set your dreams in motion.

Ljubiteljima step dancea preporučujem ovaj film, meni se svideo, ima puno đuske i dobre muzike Evo ga i officialni sajt howshemove

staro
  (#408 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 01.07.2008, 22:08

Odgledasmo nekoliko, al' ću upišem kako se kojeg setim, ovi su već upisani pa sam se "setila" odma'

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
Bee Movie
eee crtani je znachi pchelice su luckaste
ae, bzzzzz. odgledati!
Bzzzz odgledato! Al' ipak mi je pacovčić u kuKinji najsimpatičniji od tih novih.

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
popodne sam, dok sam peglala a potomak radio domaci iz matematike, pogledala film koji se zove "Kinky boots".....jedan fin engleski mejnstrim film......o razlicitostima koje ne moraju nuzno biti na suprotnim stranama......
Ovaj preporučujem i ja Odličan soundtrack

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
The Spiderwick...zanimljiv, nekoliko napetih scena, nisam ocekivala pa su mi se malko oznojali dlanoviPreporucujem.
I ovaj je simpatičan, bajkovit. Meni se u suštini svi filmovi za klince dopadaju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#409 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 01.07.2008, 22:32

Nađoh još jedan!

Citat:
fiona kaže: Pogledaj poruku
Danas jos jedan- predvidjen da bude hit
Snow Buddies-ako ste zeljni da se napunite pozitivnim emocijama

Avantura sa zapregom po onoj količini snega i haskići i debeli labradori koji pričaju. Osnova je 101 dalmatinac i Balto, al' je sladak filmić za decu

The Proposition (2005)

Scenario za ovaj australijski vestern pisao Nick Cave, i fina je priča. Ima nasilja, scena odlično snimljenih, ali i emocija. Zanimljiv

The Other Boleyn girl ( 2008 )

Poznate glumice, kao sve štima, al' je mršavo. Likovi nekako nisu složeni kakvi bi mogli biti. Dođe mu prosto kao sa Hallmarka. Priča koja prethodi Elizabeti, Anne Boleyn joj je majka, druga Henrijeva žena, ko voli nek izvoli. Bez velikih očekivanja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid