|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:05
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Cinema club -
22.06.2008, 21:09
THE BUCKET LIST, 2007.
![]() Citat:
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
|
23.06.2008, 01:07
The Bucket list...Squaw je napisala dobar komentar
i ja samo da dodam da me nervira kada naletim na "amaterski" snimljene scene, pogotovo kad u filmu igraju odlicni glumci. ![]() Moze da se gleda, Dzek Nikolson ima dobrih odvala. Eastern promises...nije los, hvala Papku na preporuci. ![]() Dalje...Jumper...njesra. Ne preporucujem. The Spiderwick...zanimljiv, nekoliko napetih scena, nisam ocekivala pa su mi se malko oznojali dlanovi Preporucujem.Filmovi -ni tu ni tamo:Indiana Jones 4..razocarala sam se. PS I love you...'nako...limunadica. I na kraju Kung fu panda...i to kung fu panda koja se ludo zabavlja Obavezno pogledajte, ja sam se bas lepo nasmejala. ![]() Veceras cu pogledati Love in the time of Cholera ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
23.06.2008, 22:31
MEET THE SPARTANS, 2008.
![]() Skoro nisam pogledala ovako dobru smešnu (kažem smešnu, jer ove komedije u poslednje vreme uopšte ne liče na iste) komediju, ima zanimljivih odvala preporučujem ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
|
24.06.2008, 07:51
21
![]() Inspiracija za film je bio cuveni MIT Blackjack Team... studenti ovog prestiznog univerziteta pod vodjstvom jednog profesora (Kevin Spacey), ulaze u stos ovoj popularnoj igri... cuvenim brojanjem karata peljese kazina sirom Vegasa... e dalje pogledajte sami ![]() zanimljiv film, na trenutke malo smara al moze se istrpi ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 19:11
|
29.06.2008, 21:26
Citat:
![]() ...davno nisam pogledala film koji ne samo da drži pažnju od početka do kraja nego sam izgubila osećaj za vreme... ...osim privrženosti klubu i drugovima postoji i priča o privrženosti porodici i potrebi da se pripada nečemu... ..oduševljena sam... ![]() Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
|
Moderator
|
29.06.2008, 22:55
HOW SHE MOVE, 2008
Set your dreams in motion. ![]() Ljubiteljima step dancea preporučujem ovaj film, meni se svideo, ima puno đuske i dobre muzike Evo ga i officialni sajt howshemoveOno što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
|
01.07.2008, 22:08
Odgledasmo nekoliko, al' ću upišem kako se kojeg setim, ovi su već upisani pa sam se "setila" odma'
Bzzzz odgledato! Al' ipak mi je pacovčić u kuKinji najsimpatičniji od tih novih. Citat:
Odličan soundtrack ![]() Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
|
01.07.2008, 22:32
Nađoh još jedan!
Citat:
i debeli labradori koji pričaju. Osnova je 101 dalmatinac i Balto, al' je sladak filmić za decu ![]() ![]() The Proposition (2005) Scenario za ovaj australijski vestern pisao Nick Cave, i fina je priča. Ima nasilja, scena odlično snimljenih, ali i emocija. Zanimljiv ![]() ![]() The Other Boleyn girl ( 2008 ) Poznate glumice, kao sve štima, al' je mršavo. Likovi nekako nisu složeni kakvi bi mogli biti. Dođe mu prosto kao sa Hallmarka. Priča koja prethodi Elizabeti, Anne Boleyn joj je majka, druga Henrijeva žena, ko voli nek izvoli. Bez velikih očekivanja ![]()
|
|
|
|
|