|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Cinema club -
07.06.2008, 11:23
![]() Cleaner (2007) Priča o čoveku koji čisti mesta zločina. Nije loš triler, ali očekivala sam više. Počelo je super al' nekako mršav kraj ![]() ![]() Rails & Ties (2007) Drama. Priča o troje ljudi čiji se životi menjaju nakon jedne železničke tragedije. Isplaka se ja dobro ![]() ![]() Breath - Soom (2007) E u ovom sam uživala, jer je drugačiji Baš zanimljiv za pogledati ![]()
|
|
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: juče 23:32
Pol: Muško
Godine: 41
|
09.06.2008, 11:36
Slusajuci Sabana Bajramovica setih se jednog francuskog filma koji kroz muziku i ples opisuje istoriju i dugi zivotni put Roma od Rajasthana do Andalousie...
Tony Gatlif - Latcho Drom (Sretan put) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
09.06.2008, 12:00
![]() The Reaping (2007) Hilari Svonk je naučnica (ili istraživač) koja ispituje čuda i objašnjava ih sa naučne strane. U ovom filmu istražuje, 10 biblijskih pošasti koje su zadesile mali grad u Luizijani. Nije ništa naročito al' može da se pogleda Liči dosta na neke filmove, a efekti su negde i da se nasmeješ, al' neA veze Ima scary devojčica ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
|
10.06.2008, 14:53
Fantastičan dokumentarac koji vodi u šetnju od pola do pola, sa sve apneama ali najbenignijim mogućim, posle kojih bude ... čarobno!
![]() Ovde ima puno predivnih fotografija, koliko da poželite da pogledate: http://www.commeaucinema.com/photos=58728.html " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
12.06.2008, 01:29
![]() The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007) Uživasmo dva sata i kusur. Preporuka ![]() I Nick Cave se ugurao u film ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:21
Pol: Muško
Godine: 27
|
12.06.2008, 08:00
An American Crime
![]() potresna i nazalost istinita prica o najgnusnijem zlocinu u saveznoj drzavi Indijana. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
14.06.2008, 17:34
Citat:
![]() I da ne zaboravim: ![]() Love in the time of Cholera (2007) MLogo lep film, preporuka Napravih baricu na jastuku, a nisam ni primetila.Stvarno ću da uhvatim i da gledam sve što sam sa Bardemom propustila videti. Svaki put me oduševi.
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: juče 21:39
|
14.06.2008, 18:39
bash smo sinoc prichali o tom filmu, svi su rekli da je super [mada sam to vec odavno chula od mojih Mexikanaca] tako da cu ga morati uskoro pogledam
![]() negoo, bili sinoc u bioskopu, ishli gledati onaj novi film Night Shamblabala iliti M. Night Shyamalan [Six Sense, The Village, Signs, Lady in Water...]The Happening ![]() ~ po traileru i reklama chovek bi rek'o mnogo dobar film.. ali meni je bio razocharenje.. napumpali su ga zato shto je Shambalbalalov film.. ochekivali su svi uspjeh kao neki od njegovih starih filmova.. ali ono, srednja zhalost.. e da, i gluma glavnih glumaca je bila katastrofa ![]() |
|
|
|