VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#31 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 01.06.2006, 03:02

Po milioniti put pogledala sam Engleskog pacijenta...neverovatno dobar film.Scene toliko intenzivne,da me podilaze zmarci ...glumci,savrseno obavili svoje.Eh,kad bi bilo jos tak'ih filmova ..

Ova scena...usi otpadaju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Pol: Muško
Odgovor: Cinema club - 01.06.2006, 18:34

Sinoc odgledah "Karaula" i film me je blago receno odusevio. Odlicna glumacka ekipa predvodjena Toni Gojanovicem, Sergejom Trifunovicem, Emirom Hadzihafisbegovicem, Vericom Nedeskom i neponovljivim Bogdanom Diklicem u ulozi pukovnika Radeta Orhideje. Muziku za film je radio Sanja Ilic

Citat:
U malenoj karauli na jugoslavensko-albanskoj granici još jedna generacija vojnika u uobičajenoj dosadi čeka kraj vojnog roka, broji dane do trenutka kada će skinuti uniforme. Proljeće je 1987. godine i oni i ne slute da će ih uskoro ponovo obući i krenuti u rat, jer posljednji su dani zemlje koja se zvala Jugoslavija. No tada to još nitko nije mogao znati.
Govoreći o ne takoj davnoj prošlosti bez nostalgije i mržnje, Karaula je komedija o ljudima koji se nalaze na korak od tragedije.

"Dok ne izlijecimo kurac, ratujemo sa Albanijom..."

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#33 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 03:27
Odgovor: Cinema club - 01.06.2006, 19:33

Pa nisam nesto mnogo gledao u zadnje vreme Red thin line-nekada davno je bio nominovan za 7 oskara,bilo bi mi drago da nije dobio ni jedan
Derailed-dobra ekipa,ako vam je dosadno,film ce se nadograditi na to
Munich-kad Kusta napravi film oni ga proglase prosrpskim,kad to uradi Spielberg,oni mu daju Oskara
Povratak Otpisanih-narezao mi ortak i bas je bilo dobro
"Pusite drugovi,pusite "

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#34 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 03:27
Odgovor: Cinema club - 05.06.2006, 20:45

Gledao sam jedan bas lep filmcic,Shop Girl jedna jako lepa recenica iz filma-Are you the kind of person that takes time to get to know,and then once you get to know them...there are fabulous? Bas lepo!

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#35 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:28
Odgovor: Cinema club - 05.06.2006, 22:54

Preporucujem svima film Match Point od Woody Allen-a. Dobar film

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#36 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Odgovor: Cinema club - 08.06.2006, 11:02

Prozac nacija....extra film.Govori o problemu depresije kod mladih u moderno doba,i kako se boriti s njom.Odlicni glumci,istinita prica(film pravljen po knjizi),preporuka.

staro
  (#37 (permalink))
Sonja
Poznata faca

Odgovor: Cinema club - 12.06.2006, 14:05

Poslednje sto sam gledala je Hostel....uzasn film.Prica se na kraju jos i zaoblici,film dobije neki oblik,ali scene su extremno morbidne.

Miss tajni agnet 2 ... od ovakvih filmova nikad ne ocekujem vise osim da pustim mozak na otavu bar 2 sata Sandra je odlicna kao i uvek,izvuce svaki film iznad proseka.

staro
  (#38 (permalink))
Sonja
Poznata faca

Odgovor: Cinema club - 17.06.2006, 13:54

Po n-ti put sam gledala jedan od omiljenih filmova Almodovara,koga obozavam...Kika.Imala sam nameru da pogledam i Cvet moje tajne,koje je isao posle ali sam zaspala...

staro
  (#39 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Godine: 24
Odgovor: Cinema club - 17.06.2006, 14:20

V for Vendetta

Još jedan brilijantan rad braće Wachowski!
Šta drugo može da se očekuje od takvih genija...

Obavezno pogledati! Jedan od najboljih filmova ikada!!!

10/10

http://vforvendetta.warnerbros.com/

Carpe diem

Poruku je izmenio Meggy, 17.06.2006 u 15:06.

staro
  (#40 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Godine: 24
Odgovor: Cinema club - 24.06.2006, 12:04

Bruce Almighty

Jim Carrey i jednom od svojih najboljih izdanja...
Simpaticna atmosfera... Nije los za opustanje...

8/10

Carpe diem

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Hibridni prikaz