|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Cinema club -
27.05.2008, 10:20
Citat:
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
|
28.05.2008, 01:22
![]() Untraceable ( 2008 ) Nije loš triler uopšte, drži pažnju Hm, koliko bi ljudi posetilo stranicu na netu na kojoj mogu da gledaju prenos ubistva? A što je više posetilaca žrtvi život kraći pa tako svako učestvuje u ubistvu. Sick ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 22:50
Pol: Muško
Godine: 31
|
28.05.2008, 09:29
Evo me ovde posle duzeg vremena(stigoh da odgledam neke filmove za koje sam trazio ispravne prevode)
1. P.S. I love you odlican ljubavni film,malo i tuzan ali zacinjen tom dozom irskog i lepotama Irske(mislim na prirodu) 2.Strange Wilderness-po meni neukusna parodija na zivot i rad jednog coveka... |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:01
Godine: 20
|
30.05.2008, 00:34
![]() House of the flying daggers (2004) odgledala sam ga veceras, bio an kecu RTSa.. i moram reci da sam ostala speechless.. iako mi nije drzao paznju negde na sredini, pocetak i kraj me odusevili, kraj speshl i ne pamtim kad sam ovoliko drekala zbog filma.. i ostavio je toliki utisak na mene da cu odmah da ga skinem sa neta savrseno..![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
|
30.05.2008, 10:56
![]() Bikur Ha-Tizmoret - The band's visit (2007) Joj što je lep film Smejala sam se još u prvoj minuti, samo kad sam ih videla onako u odelcima u pustinji Egipatski policijski orkestar stiže u Izrael da svira na otvaranju Arapskog kulturnog centra, ali u pogrešan grad I tužan i smešan, topao i prijatan film ![]() Citat:
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: juče 17:28
|
02.06.2008, 04:50
![]() El viaje de Carol iliti Carol's journey (2oo2.) pricha o devojchici Carol koja s majkom stizhe u Shpaniju 1938. za vreme civilnog rata.. dok joj se otac bori u ratu ona upoznaje dedu i ostalu rodbinu, a novi prijatelj joj postaje Tomiche, seoski dechak.. film nije holivudska sapunica, vredi ga pogledati ![]() |
|
|
|