VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#381 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 14.05.2008, 00:22

10 000 BC ( 2008 )

Ništa od efekata što niste već videli, mamuti i sabljozubi jedino, a film teško sranje. Možda bi i vredelo u bioskopu pogledati zbog radi doživljaja, ali i to bi bilo bacanje para. Preporuka al' da uštedite vreme

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#382 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 17:28
Odgovor: Cinema club - 19.05.2008, 23:01

Chronicles of Narnia, Princ Caspian (2oo8.)

drugi nastavak prvog dela
dva brata i dve sestre ponovo zavrshe u Narniji, dok je u nashem svetu proshla samo jedna godina, u Narniji je to hiljadu.. super muzika, super krajolici.. zabavan u svakom sluchaju.. a dva i po sata prodju brzhe nego shto sam mislila

DZikavac, pod MUST

moomoo meee juuooo

staro
  (#383 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 27.05.2008, 09:57

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
The mist (2007)
Film je extra, u pitanju je horor, čiji scenario je rađen po noveli Stivena Kinga, jedina stvar što mi se u filmu ne sviđa je kraj, sve ostalo je za čistu 10 Preporučujem
I mene je zabaviJo nije mi smetao ni kraj, da ne bude završeno onako kako to obično biva Jbga, malo se zajeb'o čovek

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
DZikavac, pod MUST
Razumem i nije mi teško!

El Orfanato - The Orphanage (2007)

Film baš ima atmosferu i drži pažnju do samog kraja. I sama odrasla u sirotištu u kući u kojoj se baš ono i nalazilo Laura i njen muž odgajaju dečaka koji je usvojen i hiv pozitivan iiiiiii on jednog dana počinje da se igra sa nevidljivom decom . Say no more. Ono što mi je zanimljivo je to da koliko god da mi je na momente film bio scary toliko je bio i lep, prijatan.

staro
  (#384 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 29
Odgovor: Cinema club - 27.05.2008, 10:20

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

El Orfanato - The Orphanage (2007)

Film baš ima atmosferu i drži pažnju do samog kraja. I sama odrasla u sirotištu u kući u kojoj se baš ono i nalazilo Laura i njen muž odgajaju dečaka koji je usvojen i hiv pozitivan iiiiiii on jednog dana počinje da se igra sa nevidljivom decom . Say no more. Ono što mi je zanimljivo je to da koliko god da mi je na momente film bio scary toliko je bio i lep, prijatan.
Gledala sam, dobar je

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#385 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 28.05.2008, 01:22

Untraceable ( 2008 )

Nije loš triler uopšte, drži pažnju Hm, koliko bi ljudi posetilo stranicu na netu na kojoj mogu da gledaju prenos ubistva? A što je više posetilaca žrtvi život kraći pa tako svako učestvuje u ubistvu. Sick

staro
  (#386 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 22:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Cinema club - 28.05.2008, 09:29

Evo me ovde posle duzeg vremena(stigoh da odgledam neke filmove za koje sam trazio ispravne prevode)
1. P.S. I love you odlican ljubavni film,malo i tuzan ali zacinjen tom dozom irskog i lepotama Irske(mislim na prirodu)
2.Strange Wilderness-po meni neukusna parodija na zivot i rad jednog coveka...

Filmofil !

staro
  (#387 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:01
Godine: 20
Odgovor: Cinema club - 30.05.2008, 00:34

House of the flying daggers (2004)

odgledala sam ga veceras, bio an kecu RTSa.. i moram reci da sam ostala speechless.. iako mi nije drzao paznju negde na sredini, pocetak i kraj me odusevili, kraj speshl i ne pamtim kad sam ovoliko drekala zbog filma.. i ostavio je toliki utisak na mene da cu odmah da ga skinem sa neta savrseno..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#388 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 30.05.2008, 10:56

Bikur Ha-Tizmoret - The band's visit (2007)

Joj što je lep film Smejala sam se još u prvoj minuti, samo kad sam ih videla onako u odelcima u pustinji Egipatski policijski orkestar stiže u Izrael da svira na otvaranju Arapskog kulturnog centra, ali u pogrešan grad I tužan i smešan, topao i prijatan film

Citat:
Priča o policijskom orkestru koji iz Egipta stiže u Izrael i završava u pogrešnom gradu funkcioniše na dva nivoa. Prvi se odnosi na sudar dveju kultura i nosi određenu težinu koju će istinski osetiti samo publika koja o tome zna iz prve ruke. Drugi nivo je intimniji, a time univerzalniji za identifikaciju, i govori o preplitanju ljudskih sudbina na mikroplanu gde su izmešani: usamljenost, problemi u komunikaciji čak i onda kad jezik ne predstavlja barijeru, ali i sve one sitnice koje umeju da ulepšaju i izmene život, makar samo na jedan dan.

staro
  (#389 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 17:28
Odgovor: Cinema club - 02.06.2008, 04:50

El viaje de Carol iliti Carol's journey (2oo2.)

pricha o devojchici Carol koja s majkom stizhe u Shpaniju 1938. za vreme civilnog rata.. dok joj se otac bori u ratu ona upoznaje dedu i ostalu rodbinu, a novi prijatelj joj postaje Tomiche, seoski dechak.. film nije holivudska sapunica, vredi ga pogledati

moomoo meee juuooo

staro
  (#390 (permalink))
swba
typingerrormaker :)