|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:47
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Cinema club -
16.04.2008, 22:27
Citat:
![]() MARGOT AT THE WEDDING, 2007. ![]() Ne preporučujem, meni se ne sviđa ![]() Citat:
![]() Glavne uloge:David Duchovny, Halle Berry, Benicio Del Toro, preporučujem, zanimljiva drama ![]() Official site Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
|
19.04.2008, 23:40
![]() The Salton Sea (2002) Citat:
Preporuka ![]()
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 04:10
|
26.04.2008, 17:36
ogledah sledece:
Hunted (2oo3. Tomi Li Dzons i Benicio Del Toro) ![]() film pochinje sa nekim scenama na Kosovu, na shta su mi se odmah spustile roletnice htjela sam istog trena da ga ugasim, al' rek'o ajd' da pustim da vidim o chem' se radi.. film je srednja zhalost.. Dzones je shatro neki "lovac" koji po tragovima u prirodi "lovi" Del Tora koji je ubijao ljude.. a pozna tragove, jer mu je Del Toro bio najbolji uchenik, on ga je kao trenirao tim svim vjeshtinama kako ubiti choveka bez grizhnje savesti.. mislim od cijele prashume on nadje otisak u nekom blatu ili konchic na grani drveta.. misimmmm ono ![]() meni se film nije svideo ![]() Into the Wild (2oo7.) ![]() film inspirisan istinitom prichom.. o momku koji napushta svoj komforni zhivot ne bi li pronashao lichnu slobodu, ni manje ni vishe nego u divljini Aljaske.. kuda sve ide, koga sve upoznaju i sve njegove putochestvije dok se "ne skrasi" u nekoj divljini.. i gdje su mu jedino drushtvo sobovi, ptice i ostale divlje zhivotinje.. nije losh, mozhe da se pogleda ![]() SLC Punk (1998.) ![]() radnja priche je smeshtena sredinom 80-tih godina u Salt Lake Sitiju.. punk momci koji su tek zavrshili srednju shkolu i koji zhive zhivot po punk idealima.. haraju gradom, izlaze, kradu kola, tuku "redneks".. film je totalno zabavan ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
27.04.2008, 13:10
Da vidimo šta smo mi imali
![]() ![]() Sen to Chihiro no kamikakushi - Spirited away (2001) Odličan crtić Lepa priča, a dođe mu nešto kao japanska Alisa u zemlji čuda ![]() ![]() Playing by heart ( 1998 ) Poznatih glumaca koliko voliš, samim tim i priča za praćenje, priče predvidljive, pa opet sladak film. Ništa posebno, jedna od onih limunadica odličnih za posle podne ![]() ![]() Kinsey (2004) biografska drama o američkom biologu, profesoru entomologije i zoologije Alfredu Kinsiju, "osnivaču" seksologije. Čovek koji je sa šokantnom otvorenošću govorio o seksu, počeo da ga predaje i bio prvi direktor Instituta za istraživanje seksa. Gluma odlična, priča odlična, a uticaj koji je imao na ljude značajan, bilo pozitivno, bilo negativno ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
29.04.2008, 08:55
![]() Jumper ( 2008 ) Nemo' da nekog zavara što igra Samuel L. Jackson ili bilo šta drugo pa da troši vreme na ovaj. Koji shit. ![]() Death sentence (2007) Dobra akcija, proleti brzo, Kevin Bejkon odličan, dosta fajta&krvi&nasilja, samo sranja (nelogičnosti) koliko voliš. Ko se nameračio da gleda neka ne čita dalje. Može da se pogleda Dakle, ne ume samo Brus Vilis (Lipši muški) da ostane živ šta god da mu se desi već i Kevin Obali čoveka sa sprata, onako preko ograde padnu u prizemlje pa nastavi da leši, pa primi metak, pa se odma' probudi u bolnici i počupa tubus i sve redom i zapali iz bolnice da ih dokrajči sa sve ušivenom glavom, pa kupi pištolje i puške ali sa uputstvom kao za video rekorder pa proučava kako se puca i puni oružje iz uputstva, pa ga od kolega na poslu niko ne pita - je li bre a što ti je zavijena ruka, a ni murijašima ništa nije sumnjivo i taaaakooooooo...![]() Final fantasy - the spirits within (2001) Nisam nikad igrala igricu, ali mi se čini da nešto fali ili da je moglo bolje. U svakom slučaju ok , ali ne bih gledala ponovo ![]()
|
|
|
|