|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 22:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Cinema club -
23.04.2006, 15:18
Gledala sam novi domaci film Sejtanov ratnik. To je domaci film sa specijalnim efektima. Radila ga je mlada grupa ljudi i dopao mi se jer je to prvi srpski film tog tipa. Efekti nisu preterani ali su lepo smesteni u film, u drugom planu su. Prica je ok, odlicno je prikazan zivot srednjoskolaca na ovim prostorima i njihova razmisljanja. Oseti se uticaj Hari Potera, Gospodara i malo Matrixa dok gledas film.
Ima cudnih scena kada pomislis da je to neki strani film a vidis naseg glumca, pa se samo nasmejes. ![]() Ali ovaj film treba pogledati. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
|
27.04.2006, 21:22
Ja danas odgledala Ripley's game, sa John Malkovichem (kao Tom Riplijem). Ma čovek glumi fantastično. Drama/triler, dopao mi se.
![]()
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
28.04.2006, 00:21
Gledala sam Karaulu sinoc. Makedonski film ali je radjen u saradnji sa Slovenijom i nekim strancima. Od nasih glumaca glumi Bogdan Diklic i Sergej Trifunovic. Dobar je film, sve vreme drzi paznju, i ima upecatljivu pricu. Dopao mi se mada sam bila skepticna u pocetku. Mogu da pohvalim montazu u filmu, ima dobrih prelaza iz scene u scenu.
![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:32
|
30.04.2006, 16:57
Sinoc odgledah Memoirs of a Geisha. Film je zanimljiv. I kostimi su odlicni. Mislim a ovaj film vrijedi pogledati makar jednom.
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Pol: Muško
|
02.05.2006, 22:15
Tristan+Isolde,moze da se odgleda
Casanova,sta da se ocekuje od filma u kom vodecu ulogu ima glumac koji je pre neki mesec glumio pozadinca ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
|
02.05.2006, 23:56
Odgledala sam sinoc Dnevnu strazu, nastavak ruskog filma Nocna straza. Film je jaaaako nenormalan, bacanje iz scene u scenu, nepovaze price koje povezujes na kraju... Ko je gledao Nocnu strazu zna o cemu govorim. Ali treba pogledati i ovaj nastavak.
![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 01:51
Pol: Muško
Godine: 27
|
03.05.2006, 07:48
Ko nije gledao Hostel do sad toplo preporucujem da ne baca svojih sat i nesto, koliko film traje, u dzaba. Sama prica i nije tako losa, nenormalno me zbog onih gadosti podsjeca na Saw, ali je prica ogromna a film tako kratak i sve je tako zbijeno.
![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
05.05.2006, 02:12
Odgledala Karaulu. Ne ljubim baš nešto preterano ono što je do sada radio Rajko Grlić (izuzetak je scenario za "Grlom u jagode"), ali film me oduševio. Mešovita ekipa glumaca, smeštena u 1987 godinu, na jugoslovensko-albansku granicu, svi tripovi i celokupna atmosfera su da umreš od smeha jer starešina pazari sifilis i pravi neviđenu psihozu u redovima
A kada su dva lika uzela da čiste cev od puškomitraljeza, tu sam htela da padnem u nesvest. Pogledajte. ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
06.05.2006, 13:14
Mala trola puna kontrolora, poslao mi Srba
Parodija na "Vidimo se u čitulji" MLogo sam se smejala ![]()
|
|
|
|