VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Cinema club
staro
  (#11 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:32
Pol: Žensko
Odgovor: Cinema club - 23.04.2006, 07:30

Citat:
swba kaže:
sinoc odgledah "Pogled sa Ajfelovog tornja", nisam jos sabrao utiske u potpunosti jer sam ga gledao napola otovrenih ociju... zadrzao mi je paznju ali nesto tu hvali dal' losa gluma ili sta vec
Mislim da nije gluma u pitanju. Ja bih rekla da su bas u potpunosti skinuli mentalitet i ponasanje... Meni se film dopao. Skroz je neobican za nasu kinematografiju (mislim na reziju)... Prije ce biti da su imali problem sa budzetom nego ista drugo.

Ono sto je zanimljivo u vezi ovog filma je da je to jedan od prvih filmova (ako ne i prvi) koji je snimljen u koprodukciji sa drugim ex-Yu republikama...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 22:18
Godine: 25
Odgovor: Cinema club - 23.04.2006, 15:18

Gledala sam novi domaci film Sejtanov ratnik. To je domaci film sa specijalnim efektima. Radila ga je mlada grupa ljudi i dopao mi se jer je to prvi srpski film tog tipa. Efekti nisu preterani ali su lepo smesteni u film, u drugom planu su. Prica je ok, odlicno je prikazan zivot srednjoskolaca na ovim prostorima i njihova razmisljanja. Oseti se uticaj Hari Potera, Gospodara i malo Matrixa dok gledas film. Ima cudnih scena kada pomislis da je to neki strani film a vidis naseg glumca, pa se samo nasmejes.
Ali ovaj film treba pogledati.

goldie

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
Odgovor: Cinema club - 27.04.2006, 21:22

Ja danas odgledala Ripley's game, sa John Malkovichem (kao Tom Riplijem). Ma čovek glumi fantastično. Drama/triler, dopao mi se.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#14 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 28.04.2006, 00:21

Gledala sam Karaulu sinoc. Makedonski film ali je radjen u saradnji sa Slovenijom i nekim strancima. Od nasih glumaca glumi Bogdan Diklic i Sergej Trifunovic. Dobar je film, sve vreme drzi paznju, i ima upecatljivu pricu. Dopao mi se mada sam bila skepticna u pocetku. Mogu da pohvalim montazu u filmu, ima dobrih prelaza iz scene u scenu.

goldie

staro
  (#15 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:32
Odgovor: Cinema club - 30.04.2006, 16:57

Sinoc odgledah Memoirs of a Geisha. Film je zanimljiv. I kostimi su odlicni. Mislim a ovaj film vrijedi pogledati makar jednom.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#16 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Pol: Muško
Odgovor: Cinema club - 02.05.2006, 22:15

Tristan+Isolde,moze da se odgleda
Casanova,sta da se ocekuje od filma u kom vodecu ulogu ima glumac koji je pre neki mesec glumio pozadinca

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#17 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Cinema club - 02.05.2006, 23:56

Odgledala sam sinoc Dnevnu strazu, nastavak ruskog filma Nocna straza. Film je jaaaako nenormalan, bacanje iz scene u scenu, nepovaze price koje povezujes na kraju... Ko je gledao Nocnu strazu zna o cemu govorim. Ali treba pogledati i ovaj nastavak.

goldie

staro
  (#18 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 01:51
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Cinema club - 03.05.2006, 07:48

Ko nije gledao Hostel do sad toplo preporucujem da ne baca svojih sat i nesto, koliko film traje, u dzaba. Sama prica i nije tako losa, nenormalno me zbog onih gadosti podsjeca na Saw, ali je prica ogromna a film tako kratak i sve je tako zbijeno.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#19 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Cinema club - 05.05.2006, 02:12

Odgledala Karaulu. Ne ljubim baš nešto preterano ono što je do sada radio Rajko Grlić (izuzetak je scenario za "Grlom u jagode"), ali film me oduševio. Mešovita ekipa glumaca, smeštena u 1987 godinu, na jugoslovensko-albansku granicu, svi tripovi i celokupna atmosfera su da umreš od smeha jer starešina pazari sifilis i pravi neviđenu psihozu u redovima A kada su dva lika uzela da čiste cev od puškomitraljeza, tu sam htela da padnem u nesvest. Pogledajte.

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Cinema club - 06.05.2006, 13:14

Mala trola puna kontrolora, poslao mi Srba Parodija na "Vidimo se u čitulji" MLogo sam se smejala