|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cinema club |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Cinema club -
09.01.2007, 03:57
![]() Me and You and Everyone we Know. Ne bih se usudila nikome da preporučim ovaj film jer postoji velika, velika verovatnoća da bi ljude žestoko smorio ali se meni baš dopao. Evo, još uvek razmišljam o njemu. Čudan je i drugačiji i svaka scena u filmu je priča za sebe. Dirljiv. Specijalno mi se svidela scena sa roze baletankama "me and you" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
|
09.01.2007, 07:59
odgledah Lucky Number Slevin....
samo cu vam proslijediti listu glumaca a vi odlucite jel vredan gledanja: ![]() Josh Hartnett ![]() Bruce Willis ![]() Lucy Liu ![]() Morgan Freeman ![]() Ben Kingsley meni se strasno dopao film i svakako ga preporucujem ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
|
11.01.2007, 02:59
Odgledala sam Happy feet!!!!!!! ![]() BAS JE SUPER CRTAC!!! I muzika i poruke su odlicne. ![]() Preporucila bih svoj deci i onima koji se tako osecaju! |
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Godine: 24
|
11.01.2007, 03:06
Moram vam ovako javno priznati da sam tek prekuce pogledao crtani "Potraga za Nemom".
Kako me je odusevio crtac, aaaaaaa! ![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
|
11.01.2007, 06:32
Veceras smo gledali Happily never after
mislim ona je gledala,a ja sam spavao,dobrih sat vremena,boleo me stomak,a crtac nikad nezanimljiviji... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
|
23.01.2007, 17:38
Ja gledala Šejtanov ratnik. Well, obzirom na uslove u kojima je naša kinematografija za ovakve tripove, mogu da mu progledam kroz prste. Poslednja scena mi čak izgleda kao prekopirani Konstantin, al' dobro. Svidela mi se priča, ali mislim da je moglo bolje. Svaka čast za fotografiju i scenografiju, a delovi sa Istanbulom su mi se posebno dojmili. Ipak, šejtan ne bi bio šejtan da nije video dalje od Beograda
Sve u svemu, jedan od onih filmova koje nikad ne poželite da pogledate ponovo Da nije bilo podrške Marka Nikolića (jbte nikog ne mogu da zamislim kao Karađorđa osim njega), Petra Božovića itd... bilo bi čupavo.
|
|
|
|