|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
NMDb iliti NašaMovieDatabase |
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 03:27
Pol: Žensko
|
Dragan Kresoja...zanimalo me je svašta nešto i osim što sam na IMDb našla podatke,naletim i na našu "filmsku banku",a tamo potanko-u slici i reči skoro sve o njemu.I mnogima na koje sam zaboravila.
Nije prvi,stoti je put da nađem zanimljiv sajt koji ima veze sa filmom,stoji mi to sve sačuvano,ali korisnije bi bilo za nas koji volimo da se muvamo oko ovih "filmskih" tema da to sačuvano ostavljamo i ovde,na primer. Ovaj,gore pomenuti,nije najreprezentativniji,ali za početak je sasvim ok. http://www.filmovi.com/de/abeceda/abc.html
|
|
|
|
Odgovor: NMDb iliti NašaMovieDatabase |
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Odgovor: NMDb iliti NašaMovieDatabase -
12.04.2008, 08:57
ovo sam skoro dobila,meni je jako zanimljivo(život i smrt nadrealističkog filma)
http://www.mediafire.com/?05gl9t0wq5g "Naša" = VCafeovska ![]() ne samo domaći ,nego bilo koji dobri filmovi i o filmu uopšte.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 10:42
Godine: 29
|
17.04.2008, 12:04
Citat:
![]() Nije loše, nema šta nema ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
just en
|
15.05.2008, 12:42
http://danasnateveu.blog.co.yu/
TV filmovi u najavi,a i u arhivi. Prati čovek sve TV kanale i obavesti nas kada će nešto kvalitetno.
|
|
|
|
|
|
just en
|
16.05.2008, 12:04
Sad sam skinula "Schirmer Encyclopedia of Film ",a nema šta nemaju!
www.gigapedia.org Otići(posle 2 minuta učlanjenja)na umetnost,pa na cinema(ertentaiment ). ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
|
21.05.2008, 23:40
Tražila sam sinopsis za jedan film,a naišla na mnogo više.Nije loše:
Selection of Greatest Film Noir
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > NMDb iliti NašaMovieDatabase |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Akcenti iliti naglasci | yige_gui | Dijaspora | 4 | 05.05.2008 01:55 |
| Darwin awards - iliti idioti kojih vishe nema | HLEBmaster | Humor i zabava | 1 | 03.04.2008 01:50 |
| Bikini - iliti "kako su ogrtači za kupanje postali tange" | Lady S | Moda | 19 | 03.01.2008 23:17 |
| Flaash! Iliti adobe u sluzbi nauke :) | HLEBmaster | Funny links | 1 | 05.12.2007 19:48 |
| Rocky Balboa, iliti Roki VI | Lady S | Film i pozorište | 10 | 24.04.2007 17:37 |