|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Cloverfield |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 19:21
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Cloverfield -
23.01.2008, 11:42
![]() Naučnofantastični film "Cloverfield" bio je proteklog vikenda ubedljivo najgledaniji u američkim bioskopima. Ovaj uzbudljivi film zaradio je 41 milion dolara tokom premijernog vikenda i tako postavio novi januarski rekord. Pred sam polazak u Japan, Rob (Majkl Stal-Dejvid; Michael Stahl-David) vidi oproštajnu žurku kao mogućnost da pokaže prikrivena osećanja i sredi nesređene stvari. Njegova lista obaveza doživljava iznenadnu promenu iz korena kada jedan veliki potres prodrma sve prisutne na zabavi. Neviđeno džinovsko čudovište nalik ogromnom reptilu izaziva zemljotres i džinovske užarene lopte na nebu. Grupica prijatelja će na sve načine pokušati da preživi ovaj najstravičniji događaj u njihovim životima. Film je snimljen uz pomoć najnovijih kompjuterskih dostignuća, a opet sniman je tako da gledaoci sve vreme intenzivno učestvuju u haotičnom begu i jurnjavi zajedno s glavnim akterima, pošto jedan od glavnih likova sve vreme nosi video-kameru sa sobom i poput dokumentariste beleži sve što se događa (slično filmu "Veštica iz Blera"). Ljubitelji reditelja Meta Rivsa (Matt Reeves), naučnofantastičnog žanra i Džej Džej Abramsa (J.J. Abrams) sigurno će biti obradovani informacijom da će ovaj film početi pretpremijerno da se prikazuje u "Ster" bioskopima 24. januara. Od 14. februara ovaj film će se i zvanično naći na repertoaru svih ostalih bioskopa. Trailer i o filmu nešto više na :Cloverfield Gledala sam trailer i čini mi se da je dobar film ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
Odgovor: Cloverfield |
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Cloverfield |