VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zvuk u filmu
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:47
Pol: Žensko
Godine: 29
Zvuk u filmu - 12.11.2007, 00:25

Pored zvukova vristanja, jezivog skripanja vrata, lomljenja kostiju itd...koji vam je zvuk iz filma ostao urezan u secanju? Meni je npr skripanje F. Krugerovih ' noktiju', zvuk svetlosnog maca iz Star Wars-a , transformisanje u Transformersima ..... to je sto mi sad pada na pamet, dodacu kad se setim jos necega

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zvuk u filmu
staro
  (#2 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:13
Pol: Muško
Odgovor: Zvuk u filmu - 12.11.2007, 04:55

Mislim da sam već pisao o tome
Vojska... još nisam prošao obuku... duša mi spava... a izdato naredjenje da se kulturno uzdižemo... a ostatak koji to ne želi da odmah krene na istovar uglja... put od kasarne do bioskopa "odmarširao" spavajući. Sreća pa smo išli u koloni, inače ko zna gde, i kad bi se probudio
Film: Partizanska eskadrila.
Bioskopska sala. Mrak. Udobne fotelje, i oficir koji se šetka, proveravajući da li svi prate šta se dogadja na velikom platnu.
Taman zadremaš, kad fijuk, bum, i štektanje avionskog mitraljeza.
Zapamtio i Hajrudina Krvavca, i Radoša Bajića a i štektanje avionskog mitraljeza, zbog njih ja ostao do dan danas neispavan
Mogli su tu silnu pirotehniku iskoristiti za bar još tri filma.
Pored toga, jedino mi trenutno pada na pamet, zvuk sonara iz lova na crveni oktobar, i još nekoliko filmova koji su vezani za podmornice

Odgovor: Zvuk u filmu
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:14
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Zvuk u filmu - 12.11.2007, 10:13

Bruce Lee Žmureći mogu da provalim kad je na TV-u Takođe, Psiho. Zvuk noža u lubenici dok Norman bocka Marion pod tušem i ona scary violinica koja je posle korišćena u još sijaset filmova parodija i odomaćila se u zezanju: to iik-iik-iik smo upotrebljavali puno puta

Zvuk pada sa terase u Balkanskom špijunu Zvuk klavira u Maratoncima i čuveni vrisak iz ove scene:

... je sve čega trenutno mogu da se setim

Edit: i Maksimilijanova trubica

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen