VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najbolji od najgorih
staro
  (#31 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Najbolji od najgorih - 27.05.2008, 14:12

Evo još jednog negativca ..... Rutger Hauer u "The Hitcher" (Autostoper)

Call me looney, but svidelo mi se što film nema klasičan (tipčno "američki") happy end.....

Rutger mi je u tom filmu (a i u Blade Runner-u) delovao prilično sve dok nisam odgledao "Ladyhawke"

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:08
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Najbolji od najgorih - 27.05.2008, 15:59

ja vec ovde spomenuh Hipkinsa, pa me crvena podseti na Alana Rickman_a u Hariju.. veoma dobro odigrana rola negativca, mada ce se ispostaviti drugacije u toku filma po knjizi ali je on to toliko dobro izneo da me podidju zmarci iako ja njega nesto ne vidim kao negativca, shladak mi je za puku takvu ulogu
i uvek se setim Svarcenegera kao Terminatora u prvom delu, ja bas nisam navijala da on treba dumre

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#33 (permalink))
memento
n o s t r o m o
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:31
Odgovor: Najbolji od najgorih - 31.05.2008, 00:20

Don Vito najbolji gangsterski lik svih vremena

Prema istraživanju britanskog „UCI Cinemas“, Marlon Brando je neprikosnoven na listi deset najubedljivijih zloća na filmskom platnu. Legendarni Brando je na prvom mestu ove liste sa svojom ulogom don Vita Korleonea u prvom delu „Kuma“ Frensisa Forda Kopole. De Nirov Vito Korleone iz „Kuma 2“ je na drugom mestu, dok je trećeplasirani Rej Liota sa ulogom Henri Hila iz filma „Dobri momci“. Džejms Kegni je na petom mestu kao Vilijam - Roki Salivan iz klasika „Anđeli prljavog lica“, snimljenog davne 1938. godine.

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#34 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 38
Odgovor: Najbolji od najgorih - 31.05.2008, 00:37

...a tek ova faca...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#35 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Godine: 33
Odgovor: Najbolji od najgorih - 27.07.2008, 10:30

E, mnogo je gadna. Kako uopšte nije bilo potrebno nacrtati čudovište, vešticu, akrepa, već samo uredno počešljanu gospođu plavih očiju. Dovoljno da se ježiš i kad je u knjizi vidiš. Pure evil. I dan danas je mrzim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#36 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Odgovor: Najbolji od najgorih - 27.07.2008, 17:23

e da dodam i ja josh jednu lichnost na listu.. mislim da ga nespomenusmo

Kevin Bacon

moomoo meee juuooo

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište > Najbolji od najgorih
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Biramo najbolji stadion SQUAW Navijači 8 05.08.2008 23:08
Tom Cruise - koji je njegov najbolji film? veljko yaric Film i pozorište 42 27.06.2008 17:23
Najbolji film koji ste pogledali u bioskopu vlado Film i pozorište 25 10.12.2007 00:19
Izglasajte Exit za najbolji evropski festival Necromancer Spomenar 10 14.11.2007 13:57
Najbolji horoskopski spoj - pročitaj uvodni post Lillith Astrologija 1 29.07.2007 12:32