VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Bau Bau
staro
  (#1 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
Bau Bau - 17.08.2007, 19:26

Da li ste primetili neke greške u filmovima?

Evo jedne moje zamerke. U pitanju je film "Nerpijatelj pred vratima". Hruščov sa Zajcevom stoji ispred velike Staljivone slike na zidu. U pozadini se čuje sovjetska himna uvedena 1944.

Staljingradska bitka se vodila od kraja 1942 do prvih meseci 1943. godine kada je zvanična himna bila Internacionala.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Bau Bau
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 01:46

Primetim ponekad al' ne zapamtim sve. A ko zna koliko toga oku promakne.

Sećam se nekog James Bonda, ja mislim da je bio Dr No, kada crnja stoji na brodu i priča preko megafona, a onda sklanja megafon i nastavlja istim tim "megafonskim" glasom da priča dalje u toj sceni

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 01:48

Cuveni film sa Schwarzennegerom "Commando" lol...

Swarzie vozi zzuti porshe, koji se prevrne na stranu i skroz se sjebe ... sledechi kadar, Arnie uspravlja porshe sada potpuno neogreban i pichi dalje... lol...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 02:01

Ja cesto primecujem bau bau greske. Ima ih stvarno previse. Najcesce greske su im kada spajaju dva kadra koja su posebno snimana a ista scena ili isti glumac je u kadru. To su vec sitne greskice al ja primetim. Greske tipa, marama u levoj ruci pa je sad u desnoj, vrata otvorena - vrata zatvorena, odraz kamermana u prozoru...

goldie

staro
  (#5 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 23:56
Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 03:05

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Swarzie vozi zzuti porshe, koji se prevrne na stranu i skroz se sjebe ... sledechi kadar, Arnie uspravlja porshe sada potpuno neogreban i pichi dalje... lol...
Kad već spominjemo dotičnog...
A onaj sa kamionom, kada mu ispada šoferšajbna, a već u sledećoj sceni je opet tu
Bez brige... neću nabrajati mada ih znam podosta.
ne mogu samo da se setim, u kom kulnom filmu se video digitalni sat, na ruci glumca
inače radnja filma je bila pre WW II

Nadam se da sa nastavkom neću otići totalno
Pre neku godinu, na RTS-u, (ili je to bila BK-TV) je išla emisija pod imenom Bao Bao.
A Na Discovery-u Mithbusters-i često pokušavaju, da pored urbanih legendi
"razbiju" scene iz poznatih filmova. 007 im je često bio na tapetu
Čak su jednu celu emisiju posvetili toj temi.
Izbirali su scene iz filma ajkula, i pokušali da dokažu da u stvarnom životu nisu moguće.
Čak su dobili i bove, od nekog fana ajkule i njihove emisije,koje su korišćene u filmu, za njihov "eksperiment"
kompletni ludaci... nekad se baš nasmejem, gledajući njihove emisije

Bau Bau
staro
  (#6 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 28
Bau Bau - 18.08.2007, 03:16

..mislim da je bilo u filmu "gladijator"..
..na nebu se jasno vidi avion koji leti ..
..dosta bau-bau gresaka sam videla ali ne pamtim gde i u kom filmu se to desavalo..
..anyway ..
..svi gresimo, zar ne? ..

staro
  (#7 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 16:54

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
Kad već spominjemo dotičnog...
A onaj sa kamionom, kada mu ispada šoferšajbna, a već u sledećoj sceni je opet tu
Bez brige... neću nabrajati mada ih znam podosta.
ne mogu samo da se setim, u kom kulnom filmu se video digitalni sat, na ruci glumca

Nadam se da sa nastavkom neću otići totalno
Pre neku godinu, na RTS-u, (ili je to bila BK-TV) je išla emisija pod imenom Bao Bao.
Emisija je išla na BKTV i zvala se BAU BAU

Inače ova greška koju sam primetio u filmu neprijatelj pred vratima, poslao sam je autoru te emisije, i bila je emitovana ta scena sa objasnjenjem.

Kada smo kod "gladijatora", hoću da kažem dokle to ide. Na kraju filma kada nam glavnii junak umire, prelazi preko žitnog polja. Likovi su pronašli BAU BAU i ovde. Naime tip žitarice nije iz doba Starog Rima već hibrid proizveden pedesetih godina XX veka.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#8 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Bau Bau - 18.08.2007, 17:01

Josh jedan iz gladijatora u sceni borbe sa dvokolicama u areni, jedna se prevrche i lepo se vidi gasna boca u njoj, verovatno korischena za efektnije prevrtanje

Skinuo bih shoot... al gde li mi se dede disk?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#9 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: Bau Bau - 19.08.2007, 16:27

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
Sigurno mislis na Titanik ( ono kada nastaje ludilo,potop) i brodolomca sa digitalnim satom

staro
  (#10 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman

Odgovor: Bau Bau - 20.08.2007, 09:59

Spašavanje redova Rajana.

U krljanju pred kraj filma isti nemački vojnici padaju pokošeni mitraljeskom vatrom čak tri puta.

Najzanimljivije su scene na tenku. U jednoj sceni američkom vojniku eksplodira glava, a iz drugog ugla se saprsne preko pojasa. Amer