|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Bau Bau |
|
Odgovor: Bau Bau |
|
|
|
|
Bau Bau |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Pol: Žensko
Godine: 28
|
..mislim da je bilo u filmu "gladijator".. ..na nebu se jasno vidi avion koji leti ....dosta bau-bau gresaka sam videla ali ne pamtim gde i u kom filmu se to desavalo.. ..anyway ....svi gresimo, zar ne? .. |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Bau Bau -
18.08.2007, 16:54
Citat:
Inače ova greška koju sam primetio u filmu neprijatelj pred vratima, poslao sam je autoru te emisije, i bila je emitovana ta scena sa objasnjenjem. Kada smo kod "gladijatora", hoću da kažem dokle to ide. Na kraju filma kada nam glavnii junak umire, prelazi preko žitnog polja. Likovi su pronašli BAU BAU i ovde. Naime tip žitarice nije iz doba Starog Rima već hibrid proizveden pedesetih godina XX veka. |
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
|
18.08.2007, 17:01
Josh jedan iz gladijatora
u sceni borbe sa dvokolicama u areni, jedna se prevrche i lepo se vidi gasna boca u njoj, verovatno korischena za efektnije prevrtanje Skinuo bih shoot... al gde li mi se dede disk? ![]() ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
just en
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
|
20.08.2007, 09:59
Spašavanje redova Rajana. U krljanju pred kraj filma isti nemački vojnici padaju pokošeni mitraljeskom vatrom čak tri puta. Najzanimljivije su scene na tenku. U jednoj sceni američkom vojniku eksplodira glava, a iz drugog ugla se saprsne preko pojasa. Amer |