|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Nova teorija: Nesrećni ljudi gledaju horor filmove |
|
Odgovor: Nova teorija: Nesrećni ljudi gledaju horor filmove |
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:05
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Nova teorija: Nesrećni ljudi gledaju horor filmove -
01.08.2007, 11:54
Ja ih ne gledam jer ih se plaşim
a ovi u Amerikama i na trulom Zapadu sve znaju ![]()
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
nemam vremna da preispitujem svoj život iz gore navedenog razloga - obožavam horor filmove, stalno ih gledam, naročito kada je dobro društvance oko mene - koji znaju kolike se '' unesem '' Kada kod neke napete scene kažu: '' BU '' Isprepadam se i posle toga smejem... Jeste, to je nesreća ili sreća - kako za koga , doza u mom mentalnom sklopu Zanima me, koja li je sledeća teorija koju će da iznesu, samim tim i zviznu etiketu na nečiji život ... Šta bi rekli za ljude koji gledaju SF filmove, komedije... Neću da razmišljam o tome - već o svom nesrećnom životu. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
|
01.08.2007, 11:58
Oduvek sam volela psihologe
![]() Ne gledam horore jer se, kao i u svaki drugi film, preterano udubim i onda se plašim, i to mi ne prija A ova teorija mi skroz bzv... |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Godine: 22
|
01.08.2007, 14:44
Ta teorija ocigledno nije potkrepljena nikakvim opipljivim podacima, i zaista bi bilo fantasticno uraditi istrazivanje koje bi nam pokazalo koje su zajednicke karakteristike licnosti ljudi koji vole horor filmove. Takodje, moramo uzeti u obzir ogromnu razliku izmedju vole horore i uzivaju u hororima. Svasta volima ali uzivanje je vec hedonizam. Poznajem nekoliko osoba koje vole ponekad da pogledaju horore a ni u kom slucaju nisu nesrecni. Iako je tto mali broj da bi opovrgao teoriju ili jos nepostojece istrazivanje, ipak je ugrozava jer mislim da svako od vas poznaje bar 2-3 takve osobe. To je vec puno... Moje misljenje jeste (samo misljenje, bez dokaza) jeste da ljudi koji vole horore po prirodi jesu svadljivi i potrebna ima je bilo kakva vrta dinamike da bi im zivot bio zanimljiv. Znaci, nije bitno da li je to svadja sa partnerom ili voznja ringispilom, uzbudjenje je neophodno. S druge strane, ljudi kojima je miran zivot idealan imaju odbojnost prema intenzivnim osecanjima straha koji se javljaju u takvim filmovima, stoga ih ni ne gledaju.
Mada, sve je to diskutabilno. Mozda je u stvarnosti upravo obrnuto zbog nadoknadjivanja ali... Dosta sam filozofirala... ![]()
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Godine: 34
|
Citat:
Ništa bez dinamike - sada ću stvarno da se zabrinem ... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Godine: 29
|
02.08.2007, 23:22
Citat:
....moracu da preispitam svoj zivot ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|