|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Prepoznaj kadar i pogodi film |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Prepoznaj kadar i pogodi film -
25.12.2007, 19:21
Pa nisam znala dok nisi stavila drugu seriju
nisam gledala al' se sad skida pa ću da gledam a onda provalila i Stilera gore kad sam našla koji je film ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:05
Godine: 29
|
25.12.2007, 22:04
Evo ja cu
nadam se da nije bio ovaj film ![]() ![]() ![]() ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
26.12.2007, 01:06
Koji rovac
ničeg ne mogu da se setim, a gledala sam film. Šta je ovaj čovek beše - doktor, političar, neka špijunaža ili sam pomešala filmove ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
26.12.2007, 03:52
Prokleta igrica
ustaneš iz kreveta jer se setiš da jeste doktor!!!!!!!!!!!!!!! U Beguncu sa Harison Fordom, Jeroen Krabbe! E sad nazad u jorgan pa vi pogađajte sad je lakše ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
|
26.12.2007, 13:34
A ja gledam bayu sa muštiklom i ne vredi,ne znam gde je igrao,a ni ovog žigola nisam gledala.Kad ono,Gian-Carlo
![]() Krabbe je Gaspar(pa se setih Gašpara) a Miranda Raison-Svetlana ![]() joj silvia... ![]() Deuce Bigalow: European Gigolo |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:05
Godine: 29
|
26.12.2007, 15:45
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|