VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najbolji komicar
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 08:55
Pol: Žensko
Godine: 29
Najbolji komicar - 16.07.2007, 23:28

Ko je po vama najbolji komicar svih vremena, domaci, strani? Meni je Jerry Lewis neprevazidjen,posle njega Jim Carrey, Mr.Bin...a od domacih tu je Zoran Radmilovic, Ckalja itd

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 04.12.2007 u 12:51.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najbolji komicar
staro
  (#2 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Najbolji komicar - 17.07.2007, 12:49

Trenutno mi samo jedno ime pada na pamet: Danilo Bata Stojkovic! Covek je legenda!!! Nema filma u kojem je glumio a da nisam crkla od smeha!!!

staro
  (#3 (permalink))
Body_Mind_Soul
Početnik
Body_Mind_Soul je na dobrom putu

Član od: 14.07.2007.
Poslednji login: 01.04.2008 00:05
Odgovor: Najbolji komicar - 17.07.2007, 13:34

Uh... od domacih prosto ne mogu da se odlucim... recimo... Gagi Jovanovic, Bogdan Diklic, Lane Gutovic, Vesna Trivalic i jos gomila njih... Od stranih niko. Strane komedije ne gledam.

"Lakoca navike me izbezumljuje", Margita Stefanovic

staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Najbolji komicar - 17.07.2007, 14:04

Od stranih Čarli Čaplin, Stanlio i Olio i Mr Bin. Znači neprevaziđeni su.

Pošto nemamo domaće glumce poput gore navedenih, oni koje me uvek nasmeju do suza su Zoran Cvijanović, Bata Stojković, Čkalja i Bogdan Diklić.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:54
Godine: 33
Odgovor: Najbolji komicar - 17.07.2007, 17:10

Da ne pominjem one crno bele, izdvajam ove: Steve Martin, Eddie Murphy, Robin Williams, John Cleese, Rowan Atkinson, Richard Pryor, Leslie Nielsen, Whoopi Goldberg, Chevy Chase, Bill Cosby, Vudi Alen, Louis de Funes...

Evo sad kontam nešto da ne mogu da se setim ženskih stranih imena, ukočio mozak, samo Vupi i ne znam da li je tema vezana isključivo za komičare ili i za one ljude koji u komediji umeju da se snađu (Robin Williams je imao i ozbiljnije uloge, i svuda se snalazi, jer je glumac na kvadrat, ali kad je reč o komediji on je fontana komedije, možeš se smejati u nedogled a sve deluje tako spontano... i Tom Hanks, takođe), kao npr John Lithgow čovek koji se snalazi u komediji kao riba u vodi... uloga u trećem kamenu toliko upečatljiva da kad god ga vidim u nekom filmu, a on otprilike ima ulogu psihopate, ne mogu da ga shvatim ozbiljno.

Elem, više volim da vidim svestranog glumca koji će se snaći i u komediji ili će me pre nasmejati nešto od onoga od koga se to ne očekuje (Jack Nicholson itd npr),nego komičara po difoltu.

I Jim Carrey mi je odličan, ali ponekad mi baš žulja oko, ne volim ni preterivanje.

Od domaćih, Todorović, Stojković, Cvijanović, Radmilović, Petrović, Simić, Jovanović... ma mnogo ih je. Takođe i tu više volim onoga ko će se snaći svuda, u svakom žanru... kao Vujisić npr.

Što slabo žena ima??? Ili ja ne mogu da se setim? I nekako imam utisak da sam zaboravila nekog jako bitnog, no, dopunićemo se

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 23:17
Godine: 46
Odgovor: Najbolji komicar - 17.07.2007, 17:36

Definitivno Robin Williams, naravno ima jos dosta dobrih komicara, ali Robina jos niko nije nadmasio (po meni)

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#7 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 08:55
Godine: 29
Odgovor: Najbolji komicar - 04.12.2007, 12:53

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Što slabo žena ima??? Ili ja ne mogu da se setim?
Ja sad razmisljam, i stvarno ne mogu da se setim ni jednog zenskog komicara, sem Whoopi Goldberg

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#8 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 09:55
Pol: Muško
Odgovor: Najbolji komicar - 04.12.2007, 13:07

Jim Carrey,Mr Bin,Steve Martin, Eddie Murphy...

Domaći su svi sem Čkalje u "Lepa sela lepo gore"... i "Maratoncima..."

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

staro
  (#9 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostale

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 10:17
Odgovor: Najbolji komicar - 11.05.2008, 23:29

Od domatjih - Chkalja
A od stranih - Roberto Benigni

Premda i svi oni shto ste ih nabrojali.

Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav

staro
  (#10 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:11
Odgovor: Najbolji komicar - 12.05.2008, 04:59

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
I nekako imam utisak da sam zaboravila nekog jako bitnog, no, dopunićemo se
Janeane Garofalo ona me prosto odushevljava
Ben Stiller, Adam Sandler

moomoo meee juuooo

Odgovor