Ranije sam isla mnogo cesce,jer su to uvek bili neki organizovani odlasci u SNP,preko gimnazije,pri cemu smo dobijali popuste na grupu,jel'te

(posto kao i vecina,pretpostavljam,sada ne posecujem ni pozoriste niti bioskop toliko cesto,iz finansijskih razloga...iako ne mislim da je to neka velika cena,obzirom da znam kako teku pripreme i organizacija jedne predstave,...medjutim,za neke moje mogucnosti je nazalost,prilicno

) Cak sam bila i glavni organizator istih,jos od najranijeg uzrasta.Sve sto je bilo tada na repertoaru,pa cak i gostovanja,odgledala sam,sa akcentom na predstave u kojima je prisutan jedan clan moje familije

Poslednje sto sam gledala je "Kvarna karma",na kamernoj sceni,reditelja Marka Kacanskog ... odlicna predstava,parodija na nase drustvo,na preveliko akcentovanje seksa u medijima,preko raznih sms chatova i sl. ...parodija na kojekakve kvizove..na pevaljke koje rade estetske zahvate i sl.Plejada sto afirmisanih sto mladih,neafirmisanih glumaca.Nesto sto se definitivno ne sme propustiti.
Takodje,pre manje-vise nedelju dana,bila sam na premijeri predstave Nahod Simeon,koja me je ostavila bez daha.Na sceni se pojavljuju sami doajeni naseg pozorista,prica je odlicna,scenario prilagodjen modernom dobu.Muzika je da se najezite...ocekujem uskoro da izbace songove.Kao zanimljivost je uvodjenje nekih neobicnih 'objekata' na scenu tipa..konj i zdrebe...3 guske (ili sto moja drugarica rece vid' ove patke

)...koza sa dva jareta...motor...automobil...sa sve kisom na kraju.Preporuka!