VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Idete li sami u bioskop?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Idete li sami u bioskop? - 15.04.2006, 00:50

sinoc sam u bioskopu videla dosta ljudi koji su bili sami.. pa me to podsetilo na jednu drugaricu koja ne bi ni pod razno otisla sama u bioskop.. jer je to za nju 'sramota'.. njoj je uvek bedak otici sama i slicne gluposti (to je ista ona sto stalno divani za vreme filma)
meni nije problem otici sama u bioskop, cak naprotiv, neke filmove preferishem sama da pogledam.. i veci gusht mi ponekad sama otici, kad nema nikog da mi stalno komentarishe svaku scenu...

jel' vama problem otici solo u bioskop.. ili uvek morate imati pratnju i nekog pored sebe.. odlazite li u bioskop radje sami ili u drustvu?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Idete li sami u bioskop?
staro
  (#2 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 15.04.2006, 02:44

Stvarno odavno nisam bio u bioskopu, ali i dok sam išao nije mi nikakav problem bio da odem sam. Naprotiv, ponekad mi je to i lepši ugodjaj. Uostalom, tamo se ide zbog filma... bar bi tako trebalo da bude...

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 15.04.2006, 07:32

Nisam dugo bio u bioskopu a i dok sam isao redovno uvijek je bio neko tu da ide sa mnom. Jednostavno posle bioskopa se uvijek islo na neko picence pa nema smisla da idem sam.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 26.04.2006, 22:25

Obožavam da idem sama..

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 06.05.2006, 18:12

Nemam taj obichaj, valjda chisto navika.. Prosto mi je prirodno da se film u bioskopu podeli sa nekim..

Al ne znachi da nebih otishao..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 09.05.2006, 11:42

Ne desava mi se cesto, ali ponekad kada imam vremena ( a obicno je to popodne ) odem da pogledam neki film. Za vecernje projekcije uglavnom je tu neko drustvance, i ne vidim nikakav problem odlaska solo u bioskop. Pa bolje mi je to, nego da cekam nekoga ili dok se ja dogovorim... Ma smorim se ziva, pogotovo ako mi se neki film bas, bas gleda. A stav nekih ljudi da ako odes sam onda si asocijalan, smatram cistom gluposcu. Ako mi dodje, odem i super mi bude.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 05.06.2006, 15:20

u bioskop volim da idem sa drustvom iz razloga sto volim poslije bioskopa da sjednemo negdje i komentarisemo isti. medjutim, ako od ekipe nitko nije zainteresiran za film, bez kompleksa odem sama.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 03.07.2006, 15:56

Pa u bioskop idem vrlo cesto, i do sada nikada nisam isao sam. Ja, naprosto imam zelju da sa nekim uz kokice i pice procaskam po koju scenu..

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#9 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 23.04.2007, 22:19

Iskreno,sama jos nikad nisam bila u bioskopu

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#10 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Idete li sami u bioskop? - 01.05.2007, 12:03

Sta Bi Sama Radila U Bioskopu Nikada Do Sada I Neverujem Da Cu Ikada Otici Sama

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Pregled po temama