|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kako prepoznate dobar film? |
|
Odgovor: Kako prepoznate dobar film? |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Kako prepoznate dobar film? -
29.04.2007, 19:10
Zaista treba izabrati od gomile djubreta sta gledati. Ja obicno kada dobijem ili nabavim neki film prvo i osnovno odem na www.imdb.com i pogledam o kakvom filmu je rec, procitam komentare i ocenu filma. Ako je na imdb ocena filma preko 8 taj film je u 99% slucajeva kvalitetan i dobar. Ali ukoliko film ima ocenu izmedju 6 i 8 onda primenjujem druge metode. Prvo pogledam da li me tematika filma uopste i zanima, ako ne odmah radim shift+delete jer greota da zauzima 700 mb na hardu.
Dalje, ako me film zainteresuje tematikom, volim da vidim screenshot-ove iz filma ili da pustim film i prelistam na brzaka da vidim kamere i scene u kom je fazonu. Da li je usporen film ili je neki morbidan ili je lagana komedija. I tu uglavno presudim filmu da li ce se zadrzati na hardu ili ne. I uglavnom sam se toliko ispraksala da eto ne gresim u proceni. Glumci mi nisu presudni za film, jer cesto se desi da film u kojem glume potpuno nepoznati glumci bude 10 klasa bolji od nekog izreklamiranog filma sa poznatim glumcima. |
|
|
|
|
|
|