|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako prepoznate dobar film? |
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Kako prepoznate dobar film? -
13.12.2007, 13:01
imam neki specifican ukus sto se tice filmova
volim one malo pomerene ne volim akcije,Rambo u nastavcima.superheroje,filmove o Vijetnamu,horore i naucnu fantastiku... volim Wendersa,recimo i svaki njeegov film cu rado pogledati Dzarmusa takodje Linc ume da bude prilicno bolestan,i ne vracam se cesto njegovim filmovima ali ih odgledam bar jednom Fransoa Ozon mi je odlican...to sto je on redditelj mi je vec preporuka za film Almodovar i Luna takodje volim savremene francuske filmove volim filmove sa malom svakodnevnom situacijom,protkane finim humorom vazna mi je fotografija a onda,verovatno cu se odluciti da pogledam film ako u njemu igra Tim Rot ili Kevin Spejsi ili Son Pen,ili.... dakle,i to ima veze volim engleske filmove imaju savrsen humor s vremena na vreme odem na neki sajt o filmovima,ili na forume pa pogledam preporuke.... i tako.... mogla bih do sutra... al` i ovo je dosta..... |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 21:43
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Kako prepoznate dobar film? -
15.12.2007, 21:14
Pre bi se moglo reci da on prepozna mene.
Ne pravim klasifikaciju po zanrovima, ne zaobilazim niti bezglavo jurim odredjene glumce i rezisere...postoje oni koje volim vise ili manje, ali mogu da pogledam skoro svaki film. Recimo da domace filmove volim manje nego strane. Recimo da bas i ne gledam romanticne komedije (ma sta to znacilo). I to je to. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kako prepoznate dobar film? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Zenski šovinizam | Goga | Humor i zabava | 112 | 22.08.2008 12:16 |
| Najbolji film Pedra Almodovara | Sonja | Film i pozorište | 13 | 19.07.2008 16:43 |
| Horor film koji pamtite | swba | Film i pozorište | 105 | 03.07.2008 10:26 |
| CKM: KNOW HOW - Kako biti sovinista! | HLEBmaster | Humor i zabava | 0 | 03.10.2007 03:27 |
| kako preziveti horor film | HLEBmaster | Humor i zabava | 0 | 06.08.2006 15:21 |