|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kao rani mraz |
|
Odgovor: Kao rani mraz |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 14:27
Pol: Muško
Godine: 23
|
Odgovor: Kao rani mraz -
15.07.2007, 09:16
Napred Djole,verujem u uspeh filma i bilo bi super kada bi se pravili jos vojvodjanskih filmova jer je to zaista lepo mnogo lepse sa romantikom i kultom nekadasnjeg zivota nego neke novokomponovane beogradske filmove.
Nikolina prica o Vasi Ladackom bice veliki hit,Djole ako ovo makar citas dao bi ti neki savet da jos koje pesme ubacis u film ili njihov scenario dakle:Vasa Ladacki(to je osnova),Rani mraz,Galicija,Ratnik paorskog srca,Ne lomite mi bagrenje. Zaista dosta,dosta scenarija moze iz pesama. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Kao rani mraz -
15.07.2007, 15:28
Koliko sam ja shvatio, Djole je objavio taj scenario i mozete da ga kupite po knjizarama.
Kao rani mraz ( Nikolina priča o Vasi Ladačkom ): scenario za dugometražnu igranu baladu. Knjiga, u formi scenarija za film čije je snimanje već počelo, je izuzetno lepo opremljena, u tvrdom povezu i velikim brojem ilustracija i fotografija.... http://www.kaoranimraz.info/detalji.html |
|
|
|