VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sex and the City - film
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Sex and the City - film - 21.01.2007, 01:46

Citat:
Nakon što je 2004. godine završilo snimanje serije "Seks i grad", četiri glumice (Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kirsten Dejvis i Kim Katral) ponovo su se okupile i dale saglasnost producentima da pristaju na snimanje filma. Za sada nije poznato oko čega će se vrteti filmska priča, ni kada će početi prikazivanje u bioskopima.
Posle više od dve godine odbijanja, glumica Kim Katral, jedna od junakinja televizijske serije 'Seks i grad', pristala je da se pojavi u filmu koji će se snimati po popularnoj seriji- Kim je odbijala ovu ulogu, jer se navodno nije htela vraćati ulozi seksualno nezasite Samante Džons.
Katralova, koja u tv seriji igra ulogu Samante, potvrdila je u intervjuu za časopis 'Star' da pripreme za ekranizaciju dobro napreduju i da će i sama učestvovati u projektu.
Da li ste pratili ovu seriju? Raduje li vas snimanje filma, ili spadate u ljude koji to sasvim sigurno neće gledati?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sex and the City - film
staro
  (#2 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 01:52

Obozavam seriju...

s kim li cu ici da gledam premijeru....

Ubica mekog srca.

staro
  (#3 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 01:58

Gledao sam neredovno ovu seriju... nisam je nešto voleo, mada su prikazali krem društvo Njujorka iz drugog ugla...

@ Kill Bill: Pa valjda sa dragim... čuj sa kim. Sa onim ko ti kupi kokice, grickalice, sok i kartu za bioskop.

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 04:41

seriju gledao povremeno i bila mi je sasvim OK... e sad za film imam neki predosjecaj da ce da bude zesci promasaj... bas zato jer je serija bila ultra, mega, giga popularna svi ce ocekivati od filma nesto wow... sto cisto sumljam da ce dobiti... no cekamo da se pojavi pa cemo da vidimo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 06:05

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
s kim li cu ici da gledam premijeru....

Sta bre sa kim, SAMA, ne treba mi niko da gledam ovaj film. Volim ovu seriju, i to sam je gledala kad sam bila srednja skola (znaci idealno vreme za ovu seriju) i to kada je bilo prvo emitovanje ove serije ko nas. Drugarica mi je preporucila. Tek drugim emitovanjem serije kod nas je postala popularna.

Od filma ocekujem dosta toga. Jedva cekam.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 09:27

Volela sam seriju a sto se tice filma delim swbino misljenje''bice promasaj''

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Sex and the City - film - 21.01.2007, 14:55

Gledala, tačnije redovno sam ''pratila'' seriju.. i sve reprize.. sa apetitom.. od filma ne očekujem ništa, tako da se mogu samo prijatno iznenaditi kada ga budem gledala.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Sex and the City - film - 22.01.2007, 10:29

to je jedna od rijetkih serija koje sam redovno pratila, i odgledala redovno i reprize. ne bi mi smetalo ni da je jos jednom repriziraju. za moj ukus, serija je odlicna. a sad bolno pitanje filma. bas mi se ne svidja ta ideja jer mislim da ce to biti pokusaj mlacenja para. iskreno se nadam da necu biti u pravu, a potajno se nadam da ce film biti bar upola dobar onoliko koliko i serija.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
Odgovor: Sex and the City - film - 22.01.2007, 12:17

Pratila seriju, ne bas redovno, ali uglavnom sve videla.
Mislim da film nece biti nesto posebno.

staro
  (#10 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Sex and the City - film - 22.01.2007, 12:20

redovno pratila seriju,jedna je od meni najomiljenijih....a film...nadam se da ce biti ok

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.