|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sex and the City - film |
|
Odgovor: Sex and the City - film |
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Sex and the City - film -
21.01.2007, 01:58
Gledao sam neredovno ovu seriju... nisam je nešto voleo, mada su prikazali krem društvo Njujorka iz drugog ugla...
@ Kill Bill: Pa valjda sa dragim... čuj sa kim. Sa onim ko ti kupi kokice, grickalice, sok i kartu za bioskop. ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
21.01.2007, 04:41
seriju gledao povremeno i bila mi je sasvim OK... e sad za film imam neki predosjecaj da ce da bude zesci promasaj... bas zato jer je serija bila ultra, mega, giga popularna svi ce ocekivati od filma nesto wow... sto cisto sumljam da ce dobiti... no cekamo da se pojavi pa cemo da vidimo
![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
21.01.2007, 06:05
Sta bre sa kim, SAMA, ne treba mi niko da gledam ovaj film. Volim ovu seriju, i to sam je gledala kad sam bila srednja skola (znaci idealno vreme za ovu seriju) i to kada je bilo prvo emitovanje ove serije ko nas. Drugarica mi je preporucila. Tek drugim emitovanjem serije kod nas je postala popularna. Od filma ocekujem dosta toga. Jedva cekam. ![]() |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
|
21.01.2007, 09:27
Volela sam seriju a sto se tice filma delim swbino misljenje''bice promasaj''
![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
Gledala, tačnije redovno sam ''pratila'' seriju.. i sve reprize.. sa apetitom.. od filma ne očekujem ništa, tako da se mogu samo prijatno iznenaditi kada ga budem gledala.
![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
22.01.2007, 10:29
to je jedna od rijetkih serija koje sam redovno pratila, i odgledala redovno i reprize. ne bi mi smetalo ni da je jos jednom repriziraju. za moj ukus, serija je odlicna. a sad bolno pitanje filma. bas mi se ne svidja ta ideja jer mislim da ce to biti pokusaj mlacenja para. iskreno se nadam da necu biti u pravu, a potajno se nadam da ce film biti bar upola dobar onoliko koliko i serija.
|
|
|
|
|
|
Bee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
|
22.01.2007, 12:17
Pratila seriju, ne bas redovno, ali uglavnom sve videla.
Mislim da film nece biti nesto posebno. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
|
22.01.2007, 12:20
redovno pratila seriju,jedna je od meni najomiljenijih....a film...nadam se da ce biti ok
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|