VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 31.03.2007, 01:51

Pošto su potukli svog iskonskog neprijatelja Šredera, kornjače su se razišle kao porodica. Boreći se da ih održi na okupu, njihov učitelj Splinter postaje zabrinut kada u Njujorku počnu da se događaju čudne stvari. Industrijalac Maks Vinters okuplja vojsku drevnih čudovišta da bi, kako izgleda, osvojio ceo svet. Samo tim super-nindži može da ih zaustavi. Junaci sa oklopima, Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo i Rafael. Uz pomoć starih saradnika Ejpril O’Nil i Kejsija Džonsa, kornjače u borbi na život i smrt ponovo nailaze na tajanstveni „Klan Stopala“ koji svoje veštine nindži ustupaju Vintersovim potrebama.

Nova, vrhunska animacija ponovo vraća u život Nindža kornjače i daje im potpuno nov izgled. Izgled za 21. vek.

Moram da gledaaam

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 31.03.2007, 02:03

Sigurno je zanimljivo,htela ne htela moracu ga pogledati.

moj sin obozava nindza kornjace

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 31.03.2007, 03:36

Davno sam cula da snimaju film o teenage mutant ninja turtles i jedva cekam da gledam. Cula sam da je sinhronizovan tako da nista od bioskopa. Moracu kuci da gledam. Ali jedva cekam.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.07.2007, 16:03

Stigle mi Kornjace u HD formatu. Posto ih nisam gledala, ovo ce biti zaista pravo uzivanje.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.07.2007, 18:19

Izvini, ali stvarno mislim da su debilni.

staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.07.2007, 18:33

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
Izvini, ali stvarno mislim da su debilni.

Nemas ti zasto da se izvinjavas. Nisam jos gledala. Gledala sam crtac kad sam bila nizi razredi osnovne. A ovaj film me najvise zanima kako je uradjen sa tehnicke strane. Sta je nacrtano i koliko dobro.

goldie

staro
  (#7 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.07.2007, 19:42

Da, to je ta generacija, odrasla na Nindza Kofernjacama A tek Transformersi... Ali to je druga tema

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.07.2007, 20:09

A koferče a koferče...

staro
  (#9 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 02.08.2007, 23:24

Pogledala sam danas TMNT.

Kornjace i sva pozadina je odlicno nacrtana. Ljudi su bezveze ali oni nisu ni bitni. Ima jako lepih scena u filmu. Prica je tipicna za nindza kornjace.

Film - crtani je ostavio lep utisak na mene, neke scene su preslikane iz crtaca, sve u svemu zadovoljna sam.

goldie

staro
  (#10 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Nindža kornjače - Teenage Mutant Ninja Turtles - 30.09.2007, 11:38

Nije los

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

Odgovor