VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila
staro
  (#21 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 16.07.2007, 13:13

Meni se film nije svideo Klasicno americko sranje o uzvisenoj naciji,samo sto su ih sada obukli u Grke no point je isti

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 17.07.2007, 07:30

ja sam ostao totalno ravnodusan posle filma... pogledah, ne zalim al i nimsam nesto ni uzivao u toku filma... scene bitki su bile OK al' ga brate malcice pretjerase sa tim svim persijskim cudovistima

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#23 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 15:23
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 18.07.2007, 03:32

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
ja sam ostao totalno ravnodusan posle filma... pogledah, ne zalim al i nimsam nesto ni uzivao u toku filma... scene bitki su bile OK al' ga brate malcice pretjerase sa tim svim persijskim cudovistima
Posle gledanja filma vise sam bila razocarana nego ravnodusna. Valjda sam unaprijed ocekivala mnogo vise... Slazem se sa swbom da su vizuelni efekti bitke odlicni. Sto se mene tice to je jedino sto mi se svidjelo. Znam da je film radjen po stripu i da nije upotpunosti baziran na stvarnim istorijskim dogadjajima ali ipak je bilo puno pretjerivanja (cudovista, nindze itd).
Zaplet i dijalog - nezanimljiv. U stvari pravog zapleta nije ni bilo. Nema razvoja likova, svi su predvidljivi (ko u onim latino-americkim sapunicama ).

Posle par dana kada su mi se "strasti" oko filma stišale, mogu da kazem da film vrijedi pogledati zbog vizuelnih efekata bitke , ali da se pri tom od filma nista specijano ne ocekuje, tipa dobra prica sa dobrim zapletom...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#24 (permalink))
Indiana
Novi član
Indiana je na dobrom putu

Član od: 21.07.2007.
Poslednji login: 31.07.2007 00:29
Godine: 26
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 21.07.2007, 20:52

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Zasto se vecina zali na ta cudovista. Pa film je radjen po stripu!!!

Ono sto uradimo za zivota, odjekuje u vecnosti.

Poruku je izmenio SQUAW, 21.07.2007 u 21:00. Razlog: caps lock

staro
  (#25 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 11:29
Godine: 25
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 15.08.2007, 01:25

Pogledao sam film, I svideo mi se prilicno. Ne toliko zbog efekata , vec zato sto znam da je sve to zasnovano na istinitom dogadjaju. Divim se hrabrosti ( brace Grka) Spartanaca.

Film me direktno asocirao na nasu drzavu-Srbiju, koja sa brojem stanovnka cak sta manjim od nekih gradova u svetu je napadnuta od strane mnogo mnogo jacih sila-bez razloga.
A onaj izdajnik iz filma, sto mu novci ispadaju kad ga kraljica ubija macem-(zaboravih mu ime) -me podseca na brojne nase izrode i politicare koji bi za lovu i svoj narod otpisali.

Sve u svemu – dobar film, zadovoljan sam prilicno.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#26 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 30.06.2008, 22:34

Nova bitka za likove iz "300"?

Filmska adaptacija grafičkog romana "300: Bitka kod Termopila" dobiće nastavak, najavio je studio "Vorner bros".

Autor stripa Frenk Miler trenutno piše novi nastavak, ali nije jasno da li se radi o priči koja prethodi radnji "300", ili nastavku priče o nekom od likova - većina ih je poginula u prvom delu, uključujući i kralja Leonida (Džerar Batler).

"Vizije Milerovog sveta, koje je režiser Zak Snajder oživeo, zaista su neviđene. Definitivno planiramo još jedan film", saopštili su čelnici studija.

Snajder još uvek nije zvanično prihvatio da režira nastavak, a Holivud u narednom periodu očekuje još nekoliko krvavih filmova sa mačevima i sandalama. Snimaju se "Rat bogova", "Okršaj Titana" i drugi.

(MONDO)

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#27 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 30.06.2008, 22:47

Dobar film...jedva čekam nastavak, ma kakav god bio.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen