VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Filmske kritike
staro
  (#1 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Filmske kritike - 20.03.2006, 02:13

Koliko praktikujete citanje filmskih kritika?Uticu li one na formiranje vaseg stava o nekom filmu? Da li vas je nekada neka dobra ili losa kritika povukla ili pak odgovorila od gledanja nekog filma? Uopste, znaci li vam filmska kritika bilo sta?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Filmske kritike
staro
  (#2 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 27
Odgovor: Filmske kritike - 22.03.2006, 17:21

Hmmmmm... pa ne bih rekla.
Iz prostog razloga, danas nema pravih kriticara. Naravno ima ljudi koji cestito rade svoj posao, ali oni medijski exponirani, mislim da samo "mlate praznu slami", a pogotovo doticni gdin. Vojinov. Ok, covek je snimio jedan filmic kao adolescent, zavrsio skolu i sada... sta?! U poslednje vreme, svaka njegova kritika sadrzi najgore opise bilo kojeg filma danas. U redu, uz zanimanje "kriticar" i ide ocrnjivanje filmova (donekle!) ali taj smezurani, zaostao u rastu coveculjak bas preteruje.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 12:07
Godine: 25
Odgovor: Filmske kritike - 23.03.2006, 02:33

Volim da odem na imdb.com i da pogledam kakvu ocenu je dobio od ljudi filmofila.
A sto se tice konkretnih kriticara, njih ne citam i ne slusam. Pojma oni nemaju. Film je umetnost a umetnost se subjektivno dozivljava.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Filmske kritike - 24.04.2007, 00:06

Što nevolim kritičare umetnosti uopšte, Izbečih oči i porastoše mi uši da čujem, to što mi oni ukazuju u umetnosti, a ja, nikako da progledam, a nosim naočare od rođenja.

staro
  (#5 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 16:06
Godine: 29
Odgovor: Filmske kritike - 05.05.2008, 09:13

Koliko puta se desilo da filmski kritičari pohvale neki film, a da se on meni uopšte ne svidi, ili da ga ocrne, a ja se s njim oduševim. Jako slabo ih čitam a i kad pročitam ne obazirem se na njihove komentare, tako da mi njihova kritika ništa ne znači

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 33
Odgovor: Filmske kritike - 05.05.2008, 09:25

Citat:
Muckota kaže: Pogledaj poruku
Koliko praktikujete citanje filmskih kritika?Uticu li one na formiranje vaseg stava o nekom filmu? Da li vas je nekada neka dobra ili losa kritika povukla ili pak odgovorila od gledanja nekog filma? Uopste, znaci li vam filmska kritika bilo sta?
Pa, isto kao i goldie
Ali recimo na temama kao što je naš "Cinema club" uzmem i pogledam obično ono što mi se dopadne od ljudi sa kojima mi se ukus poklapa nekako, pa mi u tom smislu i znači šta će napisati

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište > Filmske kritike
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Novosti u svetu muzike - vesti, noviteti, predstavljanja, pohvale, kritike... swba Muzika 68 11.10.2008 00:43
Mobilni telefoni - noviteti, cene, poređenja, predlozi, kritike... Lady S Mobilna telefonija 48 18.07.2008 13:51
PRAVILNIK foruma "Ovo je moj sajt" Necromancer Ovo je moj sajt 0 29.03.2006 12:19