VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja...
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 03.03.2007, 23:35

U retkim momentima kada gledam TV i kada naiđem na neki film, ukoliko posle izvesnog vremena shvatim da je loš - menjam kanal. Međutim, ukoliko pustim film na DVD-u, obično ga ili prekinem skoro pa u samom startu ili mu dam šansu i odgledam do kraja, ma kako on loš bio. Ne sećam se da li sam neki, za koji sam se unapred pripremila da gledam, prekinula na pola, ili pred kraj.

Da li se vama desilo da naiđete na toliko loš film da jednostavno ne možete da ga odgledate do kraja, ili svakom pružate šansu, jer u svakom pronalazite bar nešto interesantno?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja...
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 04.03.2007, 15:32

ako je film toliko loš, prekidam da ga gledam. jednostavno nemam živaca da se mučim do kraja.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 04.03.2007, 16:15

Ako je film los to mogu da primetim vec u prvih 15 minuta filma. E sad ako je jaaako los prekidam odma i shift+delete momentalno. Steta da zauzima 700 mb na hardu. Ali ako me film malo zanima ali ne dovoljno da ga pogledam kako treba onda ga ubrzano pogledam. Preskacem dosadne momente i samo kljucne scene pogledam i to je to. Filmove uglavnom gledam na kompu pa onda mogu sve ovo da radim sto sam opisala. Na tv-u me nerviraju reklame. A i filmovi na tv-u su bajati.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: danas 01:24
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 04.03.2007, 16:17

filmove gledam kad mi je dosadno i imam višak vremena, a to je uglavnom u vecernjim satima... tako da ako me smori neki film redovno zaspim na pola i onda nastavim kasnije ili ne nastavim ... Syriana sam gledao iz tri puta i na kraju ga nisam ni odgledao do kraja

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#5 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 24.08.2007, 21:47

Citat:
Da li se vama desilo da naiđete na toliko loš film da jednostavno ne možete da ga odgledate do kraja, ili svakom pružate šansu, jer u svakom pronalazite bar nešto interesantno?
Obicno na pocetku filma shvatim kakav je film, ako je los odmah ga gasim, zasto da gledam nesto sto mi se ne svidja.Jednom mi se desilo da smo otisli nas par u bioskop, ne secam se koji film je bio u pitanju, cini mi se da je francuske proizvodje film je toliko bio los, da sam ja brojala minute kad ce kraj da idemo kuci.Morala sam ga odgledati do kraja, jer se ostalima svideo, a nisam htela da budem party brejker

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#6 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 03.10.2007, 09:07

Da, da.. Smijat ćete mi se ali moram da kažem. Golica me i nemrem šutjet..

Dvaput sam pokušala gledat Forrest Gump i Pulp fiction ali sam oba puta zaspala

A što mogu kad me uspavao..

staro
  (#7 (permalink))
greda23
Početnik
greda23 će uskoro postati poznat član

Član od: 09.05.2007.
Poslednji login: 07.11.2008 17:19
Pol: Muško
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 06.10.2007, 16:31

Najdosadniji film mi je definitivno War Hawk... Ne da smara!!!

staro
  (#8 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 30.04.2008, 11:55

Davno mi se nije desilo, da ne pogledam film do kraja, ali Paranoid park nisam mogla. Film je čak nagrađivan par puta, ne znam, meni je mnogo dosadan u pitanju je drama.

Citat:
Alex je tinejdžer koji vozi skejtbord i slučajno ubija čuvara u okolini parka Paranoid u Portlandu. Odlučuje da ne kaže ništa.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 30.04.2008, 11:58

Što je meni dosadan bio onaj Aviator sa DiCapriom i The Good Shepherd. Nikad kraja bokte

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Film je toliko loš da ne mogu da ga odgledam do kraja... - 03.06.2008, 21:49

One filmove sa nabildovanim snagatorima nikad nisam volela da gledam... Elem, jednom prilikom me ubede drugarice da na videu gledamo ''Univerzalnog vojnika'' sa Van Damom (kako god da se zove). Namestile smo se pred tv, tu su sokići i kokice, ali nakon par minuta filma kad nabrojah 90 i nekog mrtvog tj. ubijenog, odustala sam... Definitivno takvi filmovi nisu moj fah!!!