VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Prikaz rezultata glasanja: Vaši omiljeni filmski žanrovi
akcije 2 9.09%
animirani filmovi 4 18.18%
avanture 2 9.09%
drame 6 27.27%
horori 5 22.73%
komedije 11 50.00%
SF 5 22.73%
romantični/ljubavni filmovi 3 13.64%
trileri 7 31.82%
vesterni 0 0%
ostalo 0 0%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 22. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Omiljeni filmski žanr
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Omiljeni filmski žanr - 02.03.2007, 02:40

Iako najčešće volimo da pogledamo po malo od svega, postoje žanrovi koje zaobilazimo u širokom luku, dok postoje i oni koje najčešće i najradije gledamo.

Koji je vaš omiljeni filmski žanr?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Omiljeni filmski žanr
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 02.03.2007, 05:04

Volim kvalitetan film bez obzira na kategoriju, ali eto najređe ću se uhvatiti za akciju. Nije da ih zaobilazim u širokom luku, ali ona najmanje ima da mi ponudi od onoga što tražim od filma. Volim da vidim maštu, neograničenu mogućnost izražavanja (kakvu imaju SF filmovi i horori), trud, tj kako neko nešto nepoznato vidi. Volim dobru zajebanciju, sarkazam, dobro režirane scene, dobre priče, intrigantne filmove... volim one koji ne mogu nigde da se svrstaju, filmove o svakodnevici, životu (drame, ljubavni...), one koji deluju kao bensedin na mene (animirani)... a volim i one koji mi stimulišu mozak... dooobre trilere. Volim i erot'ku ba

Baš volim film

Specijalno one koji imaju spojeno više originalnih elemenata po mom ukusu i kameru i muziku i scenu i trip onoga ko je film pravio

Jebote, ja ne znam za šta da glasam

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:48
Godine: 26
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 02.03.2007, 05:49

Paaaa,...najvise volem trilere,eventualno drame.Ostali zanrovi mi i nisu bas bliski,nije da ne gledam i takve filmove ali ove ipak najvise preferiram

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#4 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 25.03.2007, 12:47

Triler

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 25.03.2007, 14:46

pa ovako nekako, trileri i drame sa psihološkim elementima i jakom socijalnom tematikom. volim i komedije i SF filmove, a volim i animirane filmove iliti crtaće. a volim i biografske. naravno, ovdje je prije svega bitan sam kvalitet filma, pa onda žanr.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 25.03.2007, 16:33

Volim da pogledam dobar triler ili dobru dramu. Ali, kada sam u drustvu, narocito sa mojim drugaricama, onda izaberemo obicno neku komediju ili neki ljubic (sto da ne?)... Takvi filmovi mi prijaju kad hocu da se opustim, da ne moram previse da razmisljam...

staro
  (#7 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:19
Godine: 29
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 25.03.2007, 21:13

volim drame,trilere,ali obozavam da pogledam i dobar horor

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#8 (permalink))
yeesss
Iskusni forumdžija
yeesss će uskoro postati poznat članyeesss će uskoro postati poznat član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 28.11.2007 14:01
Godine: 46
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 28.03.2007, 23:21

Pa ovako : triler ,akcija ,drama ,romantika i naravno komedija , tj.sve što bi bilo interesantno pogledati, može i

Ljudi mogu da oproste sve osim iskrenosti !!!

staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 31.03.2007, 16:55

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku

Koji je vaš omiljeni filmski žanr?
Pa jako mi je teško da se odlučim izmedju dobre komedije i dobre akcije...Ili najbolje : kombinacija

staro
  (#10 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 14.08.2008 22:54
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 30