|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Film koji ste gledali vise od 5 puta |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Film koji ste gledali vise od 5 puta -
17.04.2008, 00:00
gomilu
almodovora,ozona,vendersa,dzarmusa.... kad god sam u daunu ja pogledam neku komedijicu tipa Kad je Hari sreo sali,ili Kill me,ili Matildu Hari Poter sam gledala mesec dana svako vece pred spavanje pa onda ameliju Pulen pa Crna macka beli macor ili Narniju trenutno svaki dan pred spavanje gledamo Hokus-pokus,Diznijev deciji igrani film,sjajan i tako.... ali postoje filmovi koji su me totalo obuzeli,posle kojih sam dugo cutala a da nikad vise nisam pozelela da ih pogledam...recimo..."Zivot je lep".... |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Pol: Muško
Godine: 44
|
17.04.2008, 00:18
Citat:
Kao klinac drzah video klub po imenu HIT i tada odgledah sto niko ne bi sve da bih u duhu perfekcioniste obavljao svoj posao kako treba jel' , pa mi se ogadili filmovi sem nekih desetak , a ima ih nekoliko dole negde u postovima mojim koje mogu da gledam vise puta... Kad razmislim... mozda ne kazu dzabe: ''...k'o na filmu...'' , pa zapitam sebe ima li smisla gledati sem ako nije kao dobra knjiga , pa mozes nauciti nesto... |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.04.2008.
Poslednji login: danas 14:32
|
17.04.2008, 00:28
Predlazem sledecih 5 "zenskih" filmova:
Notebook, Green Mile, I Am Sam, 21 Gram, Ubistvo s Predumisljajem |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Godine: 35
|
17.04.2008, 22:01
ја сам бар једно 20-30 филмова гледао више од пет пута... само да се сетим који су то беше
![]() хм. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
el_komadam_te
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 23
|
27.04.2008, 21:05
Podzemlje
Memento Lepa sela lepo gore Poverljivo iz LA Kum I i II (trojku gledao jednom ili dvaput-nije mi...) Balkanski špijun (ali i većinu ekranizacija ostalih Kovačevićevih drama) Petparačke priče Diplomac Tito i ja Borilački klub Sibirski berberin Varljivo leto '68. Zbogom, Lenjine Apokalipsa sad (ili danas )Čokolada |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 00:18
|
28.04.2008, 01:59
Ja sam actually totalna nula sto se tice pracenja filmova.
Sto se tice filma kao masovne potrosnje uopste. I sto se tice vremena posvecenog filmu... Ali ima tu i tamo "kacio" me je i "zakaci" me taj voz.... Nell American History X Heat Schindler's Ark Something's Gotta Give Casablanca i da...Dirty Dancing ![]() |
|
|
|
|
|
polumeseçar
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
|
28.04.2008, 07:25
crtani film
![]() i Neretvu 4 puta s O.Š. (na silu su nas vodili )![]()
|
|
|
|