|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Filmska pitalica |
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Filmska pitalica -
09.03.2007, 14:44
kao spremačica u nudističkom kampuTito i ja Koja je profesija Zoranove mame? Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
26.06.2007, 00:42
balerina
idemo dalje: 'mi nismo andjeli 1' -koja je Nikolina omiljena knjiga? Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
|
09.07.2007, 23:52
Citat:
Kako se zvala Floydova mama?(Nacionalna klasa) Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
10.07.2007, 02:32
Smilja.
Ko to tamo peva: Koliko je najviše bilo putnika u isto vreme u autobusu? ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
14.07.2007, 14:39
Vidi lenčuge, sve ih mrzi da broje.
Aj redom. Krstić i sin, lovac, onaj što kašlje, dva cigana, mlada i mladoženja, šlager pevač, deda što nosi sinu pare u armiju, Bata Stojković i baba u crnom. Bio je i pop, ali je tada lovac bio napolju. I dva praseta. Znači 12 (14) OK, aj nešto lakše - koliko deda traži para za prelazak preko njive, a koliko Krstić traži od putnika. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|