VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Bioskop - da li, i koliko često, odlazite?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.01.2007, 01:08

Opšte je poznato da se bioskopi u našoj zemlji masovno zatvaraju. Problemi u koje upadaju su razni, a jedan od najvećih problema je - slaba posećenost. U današnje vreme, filmovi su nam dostupni mnogo pre nego što se uopšte nađu u bioskopima. Da li i vi spadate u ljude koji će pre pogledati film kod kuće, ili bar povremeno odlazite u bioskop?

Dakle, da li, i koliko često, posećujete bioskop?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite?
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 15:04
Godine: 25
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.01.2007, 05:57

U poslednje vreme odem ponekad u bioskop, cisto da ne zaboravim kakav je to osecaj. Mada je drame besmisleno gledati u bioskopu, to vise volim iz mog kreveta. A cesto se desava da dodjem do filma (dvd rip-a) i pre bioskopa.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.01.2007, 06:52

Iako je to u Sjedinjenim Drzavama jos uvijek mas pojava ja ne pamtim kad sam bio u bioskopu. E sad razlog dobro poznat nema se vremena. Kod kuce cu se vec nekeko uklopiti da pogledam neki film dok za odlazak u bioskop treba poseban ritual

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Godine: 33
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.01.2007, 15:20

Pa evo baš sam u prošlih mesec dana odgledala ja mislim 3 filma u bioskopu. Spadam u onu grupu kojoj će bioskop uvek biti interesantan, bez obzira što taj film mogu da nađem na netu. Sećam se ono kad su puštali stare filmove za po 3 dinara karta, išla sam da odgledam one filmove koje sam volela bez obzira što sam ih gledala već milion puta ili što mogu da ih uzmem u video klubu kad god poželim. Postoje filmovi koje jednostavno želim da odgledam na velikom platnu u potpunom mraku.

Ne treba mi neki poseban ritual da u bioskop odem, već je dovoljno samo da mi to sevne u glavi. Ponekad, kad to sevne, odem do bioskopa bez predstave šta ću da gledam, već izaberem neki od ponuđenih filmova, kupim kartu za prvu sledeću projekciju, a dotle šunjam po gradu ili se zabodem u neku kafanu

Volim bioskop.

Serem vam se u ton film!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 30.01.2007, 00:10

U poslednje vrijeme cesce idem u bioskop, valjda zato sto su poceli dolaziti jaki filmovi. Nekidan sam, npr. pogledao "Babel" i odusevio se.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:53
Godine: 29
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 27.03.2007, 11:33

pa slabo nesto posecujem bioskop

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 27.03.2007, 13:36

Slabo idem u bioskop, jednostavno nemam naviku!
A cinjenica je da je lepse pogledati film u biskopu - dozivljaj je potpuniji, u svakom slucaju! (naravno, ukoliko bioskop ima udobna sedista, sto kod nas cesto nije slucaj, ukoliko sala nije zimi hladna, itd.! ).

staro
  (#8 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 16:35
Godine: 24
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.03.2007, 02:59

Bioskop? Ne bas cesto, valjda zbog toga sto pre nabavim film na kompu neko i stigne do bioskopa! Mada je mnogo jaci osecaj gledati na platnu!

Nedavno sam gledala Crnog Gruju, ali pre toga dugo nista!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#9 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 28.03.2007, 23:49

auu ima godina, mislim da ima više od 10 god. kako nisam gledao neki film u bioskopu.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#10 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Bioskop - da li, i koliko često, odlazite? - 29.03.2007, 00:14

Nepamtima kada sam poslednji put bila u bioskopu,bilo je jako davno.

Udobnije mi je sadeti kod kuce i pogledati neki dobar filmic na plejeru u dobrom drustvu nego u neudobnoj stolici pa jos ako neko prica ili šuška sa kesicama izgubim volju za filmom

Mozda kada se promeni nas mentalitet grickanja semenki i pljuckanja na gledaoce napred i odem...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor