Da ne ponavljam ono sto ste vi pisali, evo, nisu samo i recenice, nego i citave scene:
-Ako ne duvas postaces narkoman.
-Ne kontam. Kako?
-Marihuana i alkohol su ti lake droge, a sve oko nas su teske droge... politika, televizija, vesti, lozenje na rat, kokain, heroin, sintelan, turbo folk jebote... demokratija, komunizam, kurac palac... to su zajebane teske droge, a ovo... ovo je zezanje u poredjenju s' tim...
-Duleeeee Saviiiiic
-Dule, oces malo hladise? Neces, a?
-Duleeee Saaaaviiiic
-Kure, kol'ko ih bre imas ovih nenormalnih za 100 marke? Ja se ovde naradi covece...
-Osnovi pravilne ishrane su, zapamtite to dobro, je li, danas zeleno, sutra crveno, prekosutra je li, zuto. Sto vise povrca! Sto vise povrca... Grasak, paradajz, paprike, krastavci, je li... Za svaki obrok!
-A njemu guska!
-Jel on to meni?
-Sine, tata prvo sipa garnirung, a posle meso.
-Prvo sebi isek'o meso!
-Ide bata ide bata ide bata ide bata ide bata, obesio nos!
-Jel polozio?
-Polozio.... Venac na moj grob!
Preporucujem da veceras radimo jebanje keve!
Hocu da dam izjavu. Stedela paru na paru, jela koske i kacamak, pusila najgoru krdzu, ceo vek stedela... i sta sam ustedela??? Nista!!!!
A da ja vas pitam! Sta cemo sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?.... Cutimo?
-Jel istina da si mu ulazio u verenicu?
-'Ajde bre Cile....
-Jesi, jesi svalercino...
Naime, radilo se o klasicnom ojedu dupeta.......
-Staljine, bezi, ubice te cale!
-Oce kurac!
Neprijatelj prelazi reku!
Moje macke nemaju buve!
A sto mene neka naparfemisana ne pita gde je put za plazu???
-Brate, imam bioenergiju!
-Imas ti neko duvanje???
-Odn'o sam joj cvece pre neki dan...
-Pa sta je ona, groblje-da joj nosis cvece???
Sto imam avganistancaaaaaa, trnu usi!
Sefe, daj dva rubinstajna ovde, dva meni - dva njemu!
I tako je cuveni detektiv Kokni Kol, prerusen u vozaca hladnjace, nastavio put. Proganjalo ga je sokantno saznanje da je u njegovooj hladnjaci les... les muskarca, inace, ukusno odevenog, sto namece zakljucak da je to delo ruske mafije ili neke druge, domace, nevladine, humanitarne organizacije... Sta da radim s' njim??? Gledajuci u svoje bokserske rukavice, koje su ga podsecale na njegovo sampionsko poreklo i maldost, detektiv Kokni Kol se setio! Surduknucemo smrznutog s' neke litice! Koje kurceve litice kad je ovde sve ravno? Zapita se glupi detektiv Kokni Kol...
Ne kaze se blokator, nego lokator. Nastalo od lokejšn.
Guslam ja guslam, noge mi se tresu...