|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sonja Savić |
|
Odgovor: sonja savic |
|
Odgovor: Sonja Savić |
|
Odgovor: sonja savic |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Sonja Savić -
17.10.2006, 17:25
Strasno mi je krivo sto su joj tolike godine zivota propale zbog dopa. Sa Bakocevicem je isto...
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Pol: Žensko
Godine: 29
|
05.11.2007, 23:15
Sta god da se pricalo i pisalo o njoj , ona meni ostaje jedna od najboljih glumica na nasem prostoru, imala je nezaboravne uloga, kao sto je 'Decka' u Secernoj vodici, Braca po materi, Kako je propao RnR.. itd. Emisiju na Avali nisam gledala, ne znam kako je prosla i da li se jos uvek prikazuje .
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
|
06.11.2007, 00:08
тачно тако, можемо само констатовати да смо сви бескрајно тужни због тога што она изгледа сада тако, што је мршава, што је на тешким дрогама или што је неуротична, неко је написао да је то пунк, али, не, то сигурно није.
пунк је борба без компромиса, борба за слободу, ослобађање. онај њен југ-југоисток ме је исто тако растужио, какав је то став? то није пунк став, то је страх, недостатак борбености, апатија. чини ми се да је она о себи створила неку погрешну слику и потрошила је огроман део живота у њеној рефлексији на... не знам где је, куда је стремила.... неко би рекао-она је уметник, у србији, у овим годинама порозним, побегла је на запад, од себе. није то решење, то је изговор. једноставно мислим да није имала храбрости да се суочи са собом у себи. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
|
18.01.2008, 14:28
Evo malo novosti, vezane za Sonju
![]() Sonja Savić snimila film o „Šarlu Akrobati“ ![]() Glumica Sonja Savić nedavno je režirala film „Šarlo te gleda“ čija radnja govori o kultnom bendu iz osamdesetih „Šarlo Akrobata“. Ovo filmsko ostvarenje premijerno će biti prikazano na festivalu dokumentarnog filma DORF 08 koji se od 6. do 9. marta održava u Vinkovcima. - Film je priča o jedinom kulturnom blagu koje je ostalo od umetnosti 80-ih, nedonirano od države, i kako je nestalo. Posvećeno je Ivici Vdoviću Vdu, koji je na neki način kreator i Milana Mladenovića i Dušana Kojića Koje - rekla je Sonja Savić za agenciju Beta i navela da je ovaj film napravila jer ne želi da se grupa „Šarlo Akrobata“ zaboravi, kao i to da joj nije jasno zašto je taj bend otišao u zaborav. - Ovaj film je posveta da se ne zaboravi. Šarlo i njegov album „Bistriji ili tuplji čovek biva kad...“, snimljen za dve noći, dan-danas kad se sluša on je nov - rekla je glumica ističući da je njen film „Šarlo te gleda“ ujedno i objašnjenje o nestanku jedne alternativne kulture u nekadašnjoj Jugoslaviji. Sonja Savić je za potrebe filma koristila fotografije muzičara i glumaca iz osamdesetih godina koji su bili članovi kultne skupine „Kugla-glumište“, a deo filma govori i o vodećim ljudima iz turbo folk sveta - Saši Popoviću, Marini Tucaković i Stanku Crnobrnji. Blic Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
|
18.01.2008, 16:33
Radujem se Sonjinom povratku. U jednom periodu mi je bilo jako žao, ali sam je veoma poštovala jer nije prihvatala kompromise i povela se za seljačizomom koji je vladao kulturnim životom devedesetih. Verovatno je i droga malo tu imala uticaja, ali mislim da je taj period iza nje. Gledala sam njene emisije na Avali, nisu mi bile naročito zanimljive ali opet, delovala je jako srećno,jer je napokon počela nešto da radi. A zvali su je srpskom Marlenom Ditrih. Najbolja mi je bila kao "tuka" u Braći po materi i "Spasa" u Sekuli. Sjajno glumi te žene sa sela, dijametralno drugačije od nje same. Umetnica sa ogromnim potencijalom
![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|