VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sex and the City - film
staro
  (#11 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 23.07.2008 22:28
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Sex and the City - film - 12.08.2007, 21:21

"Zverka" ipak u filmu "Seks i grad"

Neodoljivi par iz serije "Seks i grad", Keri Bredšo i Gospodin Zverka, ujediniće se i na velikom platnu, pošto je glumac Kris Not pristao da igra u filmu napravljenom po kultnoj seriji.

Nakon više nedelja "natezanja", Kris Not je odlučio da se pojavi u filmu, a detalji scenarija i dalje se drže u strogoj tajnosti.
Not već godinama ima intenzivan angažman u franšizi serija "Zakon i red", koje se takodje snimaju u Njujorku, pa će paralelno sa time raditi na filmu.
Snimanje filma počeće ove jeseni, a svi koji su uživali u ljubavnim peripetijama, "menhetn" koktelima i "Manolo Blanik" cipelama, mogu da očekuju premijeru sredinom sledeće godine.

Mislim da bez Zverke to ne bi bilo to

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Odgovor: Sex and the City - film - 11.09.2007, 22:24

Dženifer Hadson u filmu "Seks i grad"

Oskarovka Dženifer Hadson pridružiće se ekipi na snimanju filma "Seks i grad", koje počinje sledeće sedmice u Njujorku.

Hadsonova će u filmu pod režiserskom palicom Majkla Petrika Kinga igrati ulogu asistenta Keri Bredšou, koju u seriji glumi Sara Džesika Parker.

Glumica koja je osvojila Oskara za sporednu ulogu u filmu "Dreamgirls" nedavno je završila i snimanje novog filmskog ostvarenja "Winged Creatures", a trenutno radi i na svom prvom albumu za "Arista Records" koji bi trebala izdati početkom 2008. godine.

Mondo

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#13 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Sex and the City - film - 27.09.2007, 10:55

Prva klapa filma "Seks i grad" i odmah svadja

Početak snimanja filma "Seks i grad" obeležile su svadje izmedju glavnih glumica Sare Džesike Parker i Kim Kartel, čija je netrpeljivost poznata i iz serije.

Bilo je predvidjeno da ekipa filma proslavi početak snimanja u njujorškom restoranu "Bater" na Menhetnu, medjutim svadja je počela i pre posluživanja večere, a nedugo zatim Kim je istrčala iz restorana.

Snimanje filma trebalo je da počne prošle godine, ali se dugo čekalo jer je Kim, koja tumaču ulogu nimfomanke Samante, tražila da bude plaćena koliko i Sara Džesika Parker, što je na kraju i uspela.
Ipak, atmosfera na snimanju filma je odlična, a glumice se ponašaju baš kao likovi koje tumače - najbolje prijateljice.
Izmedju glavnih glumica na snimanju ne nedostaje osmeha, a posebnu čar celom projektu daju verni obožavatelji, koji su se u velikom broju skupili oko seta, pokušavajući da barem izdaleka otkriju radnju dugo očekivanog filma, pišu američki tabloidi.

Ono što su fanovi i novinari do sada mogli da vide je scena veridbe Keri i "Zverke", kao i nezgoda Šarlot, koja konačno treba da postane majka. Njoj u šetnji gradom puca vodenjak, a "Zverka" joj pristiže u pomoć.

Mondo

staro
  (#14 (permalink))
zzz
Novi član
zzz je na dobrom putu

Član od: 28.09.2007.
Poslednji login: 13.10.2007 15:47
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Sex and the City - film - 28.09.2007, 12:28

gledao seriju prilicno neredovno ali mi je skroz OK. Elem sad upravo skidam sve serijale ... svakako ih vredi imati u kolekciji
a film? nemam velika ocekivanja (sto uglavnom ispadne ok)

staro
  (#15 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Sex and the City - film - 08.11.2007, 22:39

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg dobio je ulogu u filmskoj verziji popularne serije “Seks i grad”, u kome naravno igra i glumica Sara Džesika Parker, prenosi BBC.

Blumbergov predstavnik za štampu Stu Loeser potvrdio je da će se Blumberg pojaviti u sceni filma koja će se odigrati u njujoškom Brajant parku, ali nije hteo da otkrije detalje o ulozi.
Blumberg nije prvi njujorški gradonačelnik koji se pojavljivao u ovoj seriji. Ed Koh, bivši njujorški gradonačelnik, je takođe imao ulogu 2001. godine.

staro
  (#16 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: juče 09:57
Godine: 30
Odgovor: Sex and the City - film - 08.11.2007, 22:58

Ne gledam seriju i imam jako ružno mišljenje o njoj.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#17 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Odgovor: Sex and the City - film - 08.11.2007, 23:05

odlicna serija! vjerujem da film ima potencijala, ako nista drugo glumci ce drzati nivo.

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#18 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 10:09
Odgovor: Sex and the City - film - 08.11.2007, 23:24

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
Ne gledam seriju i imam jako ružno mišljenje o njoj.
Na osnovu čega si izgradio mišljenje, ako je ne gledaš?

Ja sam je gledala i volela jako, zbog kratke forme, glamura, zbog humora, koji jeste bio zadovoljavajući. Nisam hranila svoje feminističke potrebe i porive istom, nekako sam joj pristupala kao bajci, što se, na kraju i ispostavilo kao istinito.

Ne znam za film, možda na sada, možda ne uopšte, nekako mi draže da gledam određene epizode s' vremena na vreme kada mi se neka od njih gleda.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#19 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: juče 09:57
Godine: 30
Odgovor: Sex and the City - film - 08.11.2007, 23:39

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Na osnovu čega si izgradio mišljenje, ako je ne gledaš?

Ja sam je gledala i volela jako, zbog kratke forme, glamura, zbog humora, koji jeste bio zadovoljavajući. Nisam hranila svoje feminističke potrebe i porive istom, nekako sam joj pristupala kao bajci, što se, na kraju i ispostavilo kao istinito.

Ne znam za film, možda na sada, možda ne uopšte, nekako mi draže da gledam određene epizode s' vremena na vreme kada mi se neka od njih gleda.
He...

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#20 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Sex and the City - film - 27.11.2007, 12:15

Glavna "Seks i grad" premija za Keri Bredšo

Banka američke glumice Sare Džesike Parker ima sve razloge da bude zadovoljna.

Ponovo se pojavljujući u ulozi Keri Bredšo u filmu "Seks i grad" radjenom po istoimenoj televizijskoj seriji, popularna holivudska zvezda dobila je ček na deset miliona evra, sedam miliona za glumu i tri za učešće u produkciji.

Medjutim, kako prenose agencije, njene koleginice nisu tako dobro prošle.

Kim Katral je za svoju ulogu dobila četiri miliona evra, a Kristin Dejvis i Sintija Nikson samo po 1,3 miliona.

tanjug