VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li cutite dok gledate filmove?
staro
  (#1 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Da li cutite dok gledate filmove? - 20.03.2006, 02:01

Pre neki dan sam gledala neki film u bioskopu, a dve gospoje pored mene su komentarisale medjusobno skoro svaku malo zanimljiviju scenu...
Naravno, njihova prica nije mogla smetati ostalima u sali, jer nisu bile mnogo glasne, ali me je ipak podstakla da postavim ovu temu...
Dakle: da li pricate za vreme gledanja filmova (u bioskopu i kod kuce), da li glasno komentarisete, koliko se glasno smejete?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove?
staro
  (#2 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 27
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 21.03.2006, 15:34

Pa NARAVNO da cutim!
U redu, ukoliko sam u kucnoj varijanti i sa nekim drustvancem, i padne po koji komentar, ali u bioskopu.... Uzasavam se osoba koje komentarisu. Jos ako nagoveste kraj, joj pa zadavila bih ih. A sto se tice reakcija, pa kad je scena smesna smejem se, ali ne da usi otpadaju, vec kulturno hihihihihihihih

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 22.03.2006, 10:14

"A koji je sad ovo? Jel to onaj sto je bio pored onog kioska dok su oni prelazili ulicu?"
"Iju sad ce da ga ubije! Bjezi budalo!!!"
pa neznam sta da im radim kad mi krenu sa tako debilnim komentarima. Inace ja ne volim da komentarisem bilo sta dok gledam neki film. No kad su komedije u pitanju e tu se bas onako odvalim i to zesce

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 22.03.2006, 13:50

Cutim i spreman sam da ubijem kada neko pocne da komentarise scene unapred ili da postavlja pitanja.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 23.03.2006, 02:30

cutim, ali kad je film JAAAKOOO glup onda ne mogu da cutim, onda pocnem da psujem i rezisera i glumce i scenaristu, sve redom i naravno ugasim film.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Sara Niagara
Novi član
Sara Niagara je na dobrom putu

Član od: 26.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 14:03
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 28.03.2006, 21:37

U bioskopu nema sanse da progovorim, mozda povremeno kazem ponesto osobi s kojom sam. Ali zato kod kuce...Jednostavno moram da komentarisem...

staro
  (#7 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Godine: 24
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 07.04.2006, 17:11

Uvijek cutim (osim ako je neka mnogo komicna scena, ali tada se svi smiju).
Za one koji pricaju i jos se prave drski i kurceviti, samo jedan Rambov stih: "Sakom u glavu!"

staro
  (#8 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:57
Godine: 34
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 08.04.2006, 23:00

Uglavnom cutim, dok ne pocnu reklame(kucna varijanta)

staro
  (#9 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 01:54
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 09.04.2006, 00:37

Volim da bude tisina dok gledam film, inace pobijesnim i onda moze da bude i i ovoga i i ovoga ...

Ali kada je pitanju neka komedija i dok sam u bioskopu, onda mi komentari sa strane ne smetaju nesto narocito

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#10 (permalink))
Panta Ray
Početnik
Panta Ray će uskoro postati poznat član

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Godine: 30
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 09.04.2006, 10:03

Ako hoću da gledam film zahtevam da me niko ne uznemirava, jer sam film shvatam poprilično ozbiljno, tako da sam i veoma probirljiv. Počeo sam da izbegavam bioskope baš zbog komentarisanja, i šuškanja ambalažom od raznih grickalica. Ovo poslednje zna tako da bude iritirajuće da je to neverovatno, još ako mi iznad glave sednu neki klinci koji obično nose toliku količinu grickalica da im potraje do kraja dvočasovne projekcije...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen