VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove?
staro
  (#11 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 17.05.2006, 19:53

ako ga gledam kuci, to je uglavnom u drustvu i svi se nekako komotnije osjecaju, pa mi ne smeta ni komentarisanje ni kokice, ali zato kad odem u bioskop, ne volim da cujem ni komentare, ni kokice, ni mobilne, mada naravno to nikad nije tako, pa se uvijek posteno iznerviram.
jednom sam bila u bioskopu, i ispred mene je bio red neke djece, mada film nije bio djecji, i naprosto sam prohisterisala, jer kad se jednoj klinki piskilo, sve su ustajale da je prate u WC, a svaka je isla da piski bar jednom.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 02.07.2006, 21:07

Najvise mrzim ljaksee koji se dernjaju u bioskopu: "Kakva voznja, vau sto ga je nabudzio". Najvise to mrzim po bioskopima, tako da tamo cutim. Ipak u kuci i padne koja pricica..

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#13 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 03.07.2006, 13:31

Kada gledam neki film kod kuce, sa drustvom, ili bilo kim, ja jednostavno moram da komentarisem... Ipak, ne previse. Ali, kada sam u bioskopu, cutim, jer ne zelim da ometam druge, ali ni oni mene, ali naravno, to se nikada ne dogodi. Komentarisanje svake izgovorene reci na filmu, ono suskanje kesicama od gricklica, pa cak i zvuk dok jedu semenke... Dovodi do ludila.

staro
  (#14 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 32
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 24.09.2006, 15:39

Volim da ćutim dok gledam film, zato često idem u bioskope sama, tada smo samo film i ja. Ne razumem ljude koji odu u bioskop, plate karte, plate kokice, pića i sve ostalo i onda ne pogledaju film pažljivo, već ga provedu šuškajući sa prijateljima. Kada se radi o malo opuštenijim filmovima, ne smetaju mi komentari, ali ako me film ponese, onda ne volim da se bilo šta drugo dešava dok traje isti. Posle je ok da pričamo, izmenjujemo utiske i sve ostalo. Ako film ne gledam prvi put onda više nije nikakav problem da se priča, žvaće, smeje.. A smejanje, smejem se jako glasno, mozda previše glasno, i mislim da se smejem jako dugo.

Da li cutite dok gledate filmove?
staro
  (#15 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Da li cutite dok gledate filmove? - 08.10.2006, 16:27

zavisi od raspolozenja i od filma koji gledam..ako je smor,cutim i zevam..
ako je akcija,komentarisem..
ako je smesno, smejem se i komentarisem...
ali sve sto kazem je u vezi filma...
znam neke koji volu da komentarisu druge filmove...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#16 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 10.10.2006, 10:29

U bioskopu ćutim i grickam sve što sam uspela da smestim u svoju sport bili torbicu!

ma jast kiding! ne grickam, ali ćutim i gledaqm. komentarišem posle.

A kod kuće..nemam pojma
kad sam ono skoro gledala film kod kuće

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#17 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 30.04.2007, 23:56

Ako je film zanimljiv cutim ,ne trepcem ...ali ako je dosadan prokomentarisem ga...i iskljucim.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#18 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 17:23
Godine: 25
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 01.05.2007, 00:02

Nikad ne cutim uvek pricam nije zanimljivo da cutim

staro
  (#19 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 01.05.2007, 00:09

...ako me iznervira neka glupa scena, bez smisla, onda psujem

...ako je nesto u filmu stvarno smesno, smejem se

...ako je nesto jako tuzno,

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#20 (permalink))
8Miksi2
Početnik
8Miksi2 je na dobrom putu

Član od: 20.03.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:04
Godine: 26
Odgovor: Da li cutite dok gledate filmove? - 01.05.2007, 00:09

uuu bre ceo film nesto lupetam,jedino sam cutao dok sam gledao ZELENU MILJU to je film bas da umuknes

sledece godine u ovo vreme bicemo milioneri

Odgovor