VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najljigaviji film ikada...
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Najljigaviji film ikada... - 06.01.2007, 16:36

Sigurno ih je svako od nas pogledao na desetine. Ipak, kada bi vas neko pitao za najljigaviji film, ili najljigaviji momenat u nekom filmu, šta bi vam prvo palo na pamet? Da li biste se setili neke blede romantične komedije, ili možda nekog akcionog junaka koji spašava svet, ili vam se možda baca pegla na američki patriotizam? Raspalite...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najljigaviji film ikada...
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 06.01.2007, 17:22

Iako smo verovatno sami tome krivi, ponekad mi smeta kad Srbe ubace u filmove kao ultra mega negativce. Ponekad, kad je dobro i profesionalno urađeno, kad je priča dobra, to mi i ne ostane u glavi, jer se ne posadim kao srpkinja pred tv, ali nekad kad stvarno tome nema mesta u filmu, bude mi onako, ljigavo. Primer je sam početak filma The Pacifier (sa mom oku omiljenim Vin Dizelom), eto to mi je ostalo u glavi. Totalno nepotreban deo priče (u filmu koji zaboraviš kako ga pogledaš) tek eto, da te negde gurnu. Specijalno ako pored naslova stoji "Walt Disney Pictures Comedy"... onda mi dođe još ljigavije što tu politike uopšte ima.

Setiću se još.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 06.01.2007, 23:17

Perl Harbur. Ja veću bljuvotinu u životu nisam pogledao.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#4 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 06.01.2007, 23:23

Evo prvo mi je pao na pamet TT sindrom. Nije nesto strasan koliko mi je ustvari bio odvratan.
Ne mogu nekog drugog filma da se setim sad ali bilo ih je sigurno.
Vraticu se ako se setim.

staro
  (#5 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 06.01.2007, 23:59

Dan nezavisnosti

pun lecenja psihoticne iskompleksiranosti americke nacije

staro
  (#6 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 09.01.2007, 01:48

Citat:
Inquisitor kaže: Pogledaj poruku
Dan nezavisnosti

pun lecenja psihoticne iskompleksiranosti americke nacije
Slazem se. Pogotovo onaj dio kad predsjednik drzi "govoranciju", a prati ga bljutava holivudska muzicka podloga i citav svijet ga slusha...

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#7 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 09.01.2007, 01:53

Sad se sjetih jos goreg...onaj sa Ovenom Vilsonom, kad glumi pilota na lovcu, pa ga obore "srpski pobunjenici" u bosni, pa ga ganjaju dzipovima i pragama, a komandant tih negativaca govori srpski kao nas prestolonasljednik!

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#8 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 09.01.2007, 20:15

Nemoguce i moguce misije by Tom Kruz

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#9 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 09.01.2007, 22:11

Citat:
greco kaže: Pogledaj poruku
Sad se sjetih jos goreg...onaj sa Ovenom Vilsonom, kad glumi pilota na lovcu, pa ga obore "srpski pobunjenici" u bosni, pa ga ganjaju dzipovima i pragama, a komandant tih negativaca govori srpski kao nas prestolonasljednik!
Behind Enemy Lines

staro
  (#10 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Odgovor: Najljigaviji film ikada... - 22.01.2007, 01:59

Armagedon je najveca bljuvotina koju ljudski mozak moze da smisli i pretoci u filmsko ostvarenje.Meteor ce smrskati planetu,USA vlada nadje grupu idiota,regrutuje ih u astronaute i posalje na isti,oni ga dignu u vazduh,tacnije u svemir i zemlja spasena.Idi begaj

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz